Antena 3 CNN Politică Dan Barna și-a scăpat ochelarii pe jos în Parlament și a chemat un angajat să îi ridice

Dan Barna și-a scăpat ochelarii pe jos în Parlament și a chemat un angajat să îi ridice

Scene uimitoare, luni, în plenul Camerei Deputaților. Vicepremierului Dan Barna i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde au căzut, iar angajatul i-a ridicat și i-a așezat pe pupitru.

Dan Barna și-a scăpat ochelarii pe jos în Parlament și a chemat un angajat să îi ridice
de Laura Dinu    |    23 Feb 2021   •   14:17

Episodul s-a întâmplat luni, în Camera Deputaților, în timp ce vicepremierul urmărea, din banca rezervată Executivului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Cadrul îl cuprinde pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește către ochelarii pe care îi ține între degete. Vicepremierul nu schițează niciun gest în momentul în care ochelarii cad în fața pupitrului.

O colaboratoare, care stătea pe scaunul din stânga sa, a observat faptul că vicepremierului i-au căzut ochelarii, s-a întors și a făcut un semn discret către un angajat al Camerei Deputaților, sugerându-i să se apropie. Ulterior, Dan Barna i-a indicat acestuia unde îi sunt ochelarii.

Angajatul Camerei Deputaților a trecut prin spatele vicepremierului, a luat ochelarii căzuți și i-a lăsat pe pupitru, în dreptul lui Dan Barna.

"Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaților - n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat", a declarat Dan Barna pentru Mediafax.

El mai spune că ochelarii nu sunt permanenți, motiv pntru care nu îi purta.

"Nu aveam nevoie permanent de ei. Stăteau pe pupitru, au alunecat... Chiar m-am gândit să nu-i uit și să plec fără să-i iau", a mai spus vicepremierul.

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close