Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Guvernarea PNL-USR se plânge că nu are bani, dar soluții există. Alianţa e preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor

Ciolacu: Guvernarea PNL-USR se plânge că nu are bani, dar soluții există. Alianţa e preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine miercuri, pe o reţea de socializare, că guvernarea este preocupată de "tragerea la sorți a funcțiilor", în timp ce a închis şcolile, a îngheţat salariile şi a redus pensiile.

Ciolacu: Guvernarea PNL-USR se plânge că nu are bani, dar soluții există. Alianţa e preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   15:50

Totodată, Marcel Ciolacu menționează că PSD va prezenta alternativa sa de buget al României.

Precizarea vine după ce judecătorii CCR au decis, miercuri, că majorarea cu 40 de procente a pensiilor este constituțională. 

Ciolacu: Școli închise, firme românești lăsate de izbeliște, salarii înghețate, facturi mărite, pensii reduse

Magistrații au respins astfel sesizarea Guvernului, ceea ce înseamnă că Executivul este obligat acum să găsească sursa de finanțare pentru majorare.

"Nimic pentru români, TOTUL pentru ei! 

Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii înghețate. Facturi mărite. Pensii reduse, deși CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut și anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională. 

Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică. Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid!

Ciolacu: PNL-USR se plânge că nu au bani, dar soluții există

Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluții. Pentru că ele există! #PSD va prezenta alternativa sa de #buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close