Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie revine în politică. Fostul primar îşi lansează partid

Marian Vanghelie revine în politică. Fostul primar îşi lansează partid

Marian Vanghelie revine în politică. Fostul primar îşi lansează partid
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Dec 2018   •   13:31

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a anunţat vineri că va lansa, în luna ianuarie, un nou partid, aflat la „stânga PSD-ului”.

„Dacă luaţi toate discursurile mele, o secundă nu am încetat să spun ceea ce am crezut. Nu am plecat din ţară, am plecat de 25 de ori pe baza unor hotărâri, dar m-am întors. Vreau să mă bat, de aceea am făcut şi acest partid, a cărui lansare o să o facem în luna ianuarie. Se numeşte Partidul Social Democrat Independent - PSDI şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (...) O să fie un partid de stânga, un partid - dacă vreţi - în care muncitorii să se regăsească, şi când spunem muncitori, ne referim de la CFR-işti, de la cei care lucrează pe vagoane până la vânzătorii de la Metro, de la Carrefour, că nu mai există nimeni astăzi care să poată să le ia apărarea. Trebuie subliniat şi văzut lucrurile corecte, naţionaliste. În această ţară, nimeni nu mai are curajul să spună o serie de nereguli care se întâmplă şi inclusiv acele abateri care se întâmplă la Uniunea Europeană (...) Va fi un partid de stânga, la stânga PSD-ului, stânga naţionalistă, în sensul cel mai coerent al lucrurilor, în sens pozitiv. (...) Foarte multe persoane cunoscute, le veţi vedea în ianuarie. Vom avea candidaţi la europarlamentare”, a declarat Vanghelie.

Declaraţiile au fost făcute la sediul Curţii de Apel Bucureşti, unde s-a judecat o contestaţie a DNA la decizia Tribunalului Bucureşti prin care lui Vanghelie i s-a ridicat măsura controlului judiciar.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani. 

×
Subiecte în articol: primar sector 5 Marian Vanghelie
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close