Antena 3 CNN Politică Război între Codrin Ștefănescu și Adrian Țuțuianu: Trădător jalnic! Se visa președinte de țară!

Război între Codrin Ștefănescu și Adrian Țuțuianu: Trădător jalnic! Se visa președinte de țară!

Război între Codrin Ștefănescu și Adrian Țuțuianu: Trădător jalnic! Se visa președinte de țară!
17 Iul 2019   •   12:40

E război al declarațiilor în toată regula între pesedistul Codrin Ștefănescu și fostul său coleg de partid Adrian Țuțuianu, fugit între timp la Pro România. 

"S-a apucat unu’ Tutuianu de la Pro Romania sa ma injure pe mine si pe Badalau. Cā suntem rāi ptr ca l-am dat afara din partid ca pe un tradator jalnic ce este. Cā nu am semnat si noi scrisoarea anti-Dragnea a cārei autor cicā este chiar el! Cā ne-am luptat cu statul paralel si abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Cā nu l-am lāsat sa se poarte ca un mic tiran pe mosia lui numita PSD Dambovita. Unde-i trata pe toti cu maxim sictir. Si c-a primit ptr asta un sut fix in fund, cand nu se astepta ! Cum adica, care Tutuianu ? Āla cu inregistrarea din sedinta! Āla care-i numea dobitoci si oligofreni pe proprii sai colegi de partid din toatā tara. Cā nu i-a scapat unul din tot partidul neinjurat si māscārit. Āla de se visa presedinte de tara, lider balcanic si european, stāpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langā “dictator” sa ajungā vice la Senat si apoi ministru la apārare. Si culmea, chiar a ajuns! Pentru cā a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vā amintiti de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!", a scris Ștefănescu, pe Facebook. 

Replica acestuia vine după ce Țuțuianu criticase fosta conducere a PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, care ar fi dus partidul spre dezastru.

Ideea unei alianţe Pro România-PSD-ALDE a fost lansată de Victor Ponta, care a spus că, pentru sănătatea vieţii politice din România, o asemenea alianţă ar putea să ducă un candidat în turul doi. Uitaţi-vă cât de gravă e situaţia social-democraţiei româneşti. Nu îşi pune problema să câştige prezidenţialele, ci să ducă un candidat în turul doi. Aici au dus Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Codrin Ştefănescu PSD. Ce s-a întâmplat, însă, ieri (luni n.r.), ne arată că o asemenea alianţă nu este posibilă”, a declarat mariţi Ţuţuianu, citat de Agerpres.
 

 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close