Închide meniul

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „A fost henţ la golul lui Nistor”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 23:58

Reclamă
Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „A fost henţ la golul lui Nistor

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Nicuşor Bancu, în meciul cu U Cluj / AntenaSport

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Autorul golului Universităţii Craiova a susţinut că a fost henţ la golul marcat de Dan Nistor în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu a deschis scorul în minutul 31, iar naşul său, Dan Nistor, a egalat în minutul 90+1. Bancu e de părere că arbitrul trebuia să dicteze henţ şi să anuleze reuşita lui Nistor.

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „A fost henţ la golul lui Nistor”

În a doua repriză ei au controlat jocul. Din păcate ne-am retras, i-am lăsat să domine partida.

La golul lor a fost henţ, la noi la VAR nu se uită, doar împotriva Craiovei se dă.

Cred că ne-am apărat foarte bine până la faza aia, când l-a lovit în mână şi a sărit la Nistor.

Reclamă

Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj, să vorbească cei din conducere. Au fost nişte faze controversate, dar până la urmă trebuia să marcăm noi, să facem 2-0 şi atunci nu se mai vorbea de arbitraj.

Mergem la Tunari să câştigăm, să nu mai facem ca anul trecut. După aceea, cu FC Botoşani trebuie să câştigăm. E o echipă care nu e bine, care nu practică un joc foarte bun, dar trebuie să rămânem concentraţi.

Suntem foarte supăraţi că au egalat”, a declarat Nicuşor Bancu pentru digisport.ro după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Nistor, declaraţie de dragoste neaşteptată, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Îl iubesc, deşi e bărbat!”

Dan Nistor a oferit o declaraţie de dragoste neaşteptată, după ce U Cluj a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Mijlocaşul „şepcilor roşii” i-a spus lui Nicuşor Bancu că-l iubeşte, acesta fiind finul său, dar şi adversarul din meciul de pe Cluj Arena.

Dan Nistor i-a adus un punct lui Ioan Ovidiu Sabău. Mijlocaşul a reuşit să egaleze în prelungiri, în duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a zecea a sezonului.

Dan Nistor s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa. Acesta a declarat că ardelenii ar fi putut obţine chiar cele trei puncte din partida cu Universitatea Craiova, dacă ar fi fost puţin mai lucizi în faţa porţii.

De asemenea, Nistor a recunoscut că a rămas în condiţii bune cu fosşii colegi de la Universitatea Craiova. Ba hiar mai mult, i-a făcut o declaraţie de dragoste finului Nicuşor Bancu, care de altfel a şi marcat contra lui U Cluj.

„E greu să nu joci bine cu asemenea suporteri”

„Din păcate, am avut multe probleme de lot, asta s-a văzut. În a doua parte, am forţat, ne-a explicat Mister la pauză. Cu puţină şansă, puteam să câştigăm cele trei puncte. Mergem înainte cu moral bun, ne bucurăm şi că am obţinut un punct.

E greu să nu joci bine cu asemenea suporteri în tribune. Ne doream mult victoria, sper să o obţinem la următoarele meciuri.

E şi normal să mă îmbrăţişez cu ei, e şi finul meu Bancu printre ei. Îi spun că-l iubesc, chiar dacă e bărbat. Trei ani cât am fost acolo, am făcut lucruri bune. Atât am putut eu atunci, am câştigat Cupa şi Supercupa, am fost la un pas de titlu.

Reclamă

E mai puţin important că marchez, important e ca echipa să obţină puncte”, a declarat Dan Nistor, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani Vezi toate știrile
Citește și