Închide meniul
VIDEO

Braga – Famalicao 1-2, în AntenaPLAY! Spectacol total în prima etapă a sezonului de Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 0:11

Reclamă
Braga – Famalicao 1-2, în AntenaPLAY! Spectacol total în prima etapă a sezonului de Liga Portugal

Braga - Famalicao 1-2

Jucătorii de la Braga și de la Famalicao, în timpul unui meci / Profimediaimages

Braga – Famalicao 1-2! Meciul din prima etapă de Liga Portugal a fost transmis în AntenaPLAY. Alexandru Dobre a fost titular la oaspeţi şi a fost schimbat după pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Braga a deschis scorul prin Horta, care a executat perfect o lovitură liberă, în minutul 9. Ulterior, în repriza secundă, Rodrigues a restabilit egalitatea pe tabelă, cu un şut deviat, din afara careului celor de la Braga. În prelungiri, Aranda a dat lovitura şi Famalicao a câştigat toate cele trei puncte.

Braga – Famalicao 1-2 în AntenaPLAY

Final! Braga – Famalicao 1-2! Dramatism în duelul din prima etapă din Liga Portugal! Aranda le-a adus victoria celor de la Famalicao, după un gol marcat în prelungiri.

Min. 90+5: Braga – Famalicao 1-2! Aranda a marcat pentru oaspeţi. Mijlocaşul a punctat cu un şut superb, din marginea careului, la care portarul celor de la Braga nu a avut nicio şansă.

Min. 72: Ocazie Braga! Horta a şutat într-un adversar, dintr-o poziţie ideală, din faţa porţii celor de la Famalicao!

Reclamă

Min. 68: Braga – Famalicao 1-1! Afonso Rodrigues a reuşit să egaleze, cu un şut deviat din afara careului!

Min. 46: Începe repriza secundă a meciului dintre Braga şi Famalicao!

Pauză! Braga are avantaj de un gol la pauza duelului cu Famalicao, după reuşita lui Horta, din startul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: Braga – Famalicao 1-0! Horta a deschis scorul în duelul din prima etapă! Mijlocaşul a punctat superb, din lovitură liberă!

Min 1: A început meciul

Pentru partida din această seară, Antrenorul celor de la Famalicao a decis să îl titularizeze pe Alexandru Dobre. Acesta a ajuns în Portugalia în această perioadă de mercato, de la Dijon, pentru suma de 600.000 de euro.

Braga – Famalicao, echipele de start:

Braga: Matheus, Borja, Saatci, Oliveira, Gomez, Victor Carvalho, Al Musarti, Bruma, Horta A, Horta R, Ruiz

Famalicao: Luiz Junior, Aguirre, Otavio, Riccieli, Moura, Youssouf, Assuncao, Dobre, Limatta, Pablo, Cazid

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

Reclamă

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Alex Dobre, la Famalicao

Alex Dobre e singurul român din Liga Portugal. După ce a fost împrumutat anul trecut de la Dijon, internaționalul nostru a semnat un contract pe 2 ani cu Famalicao.

”Sunt foarte fericit că pot continua la Famalicao. Am fost foarte bine primit și va fi o plăcere să continui să lucrez la acest club. Au fost șase luni incredibile din punct de vedere individual și colectiv.

Sezonul acesta vrem să jucăm mai bine și sper să ajut cu goluri și pase decisive pentru încă un sezon bun. Este foarte important să mă întorc la muncă. Primele șase luni au fost de adaptare. Acum, intenționez să joc și mai bine pentru a aduce multă bucurie suporterilor care ne-au susținut mereu”, a declarat jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro, pentru fcfamalicao.pt.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și