Închide meniul

Ion Ţiriac, reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS: „Proba de sânge a fost ‘maltratată’ în România!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 23:02

Reclamă
Ion Ţiriac, reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS: „Proba de sânge a fost maltratată în România!

Ion Ţiriac a avut o reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS

Ion Țiriac și Simona Halep, în tribună la un meci / Profimedia

Ion Ţiriac a avut o reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS. Halep a fost audiatĂ timp de 3 zile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul de dopaj în care a fost suspendată 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac spune că proba de sânge care i-a fost recoltată a fost „maltratată” în România şi nu ar trebui să fie admisă în niciun tribunal din lume şi speră ca cei de la TAS să ia o decizie favorabilă campioanei noastre. Mai mult, Ţiriac nu vrea să se repete istoria ca în cazul Andreei Răducan.

Ion Ţiriac, reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS

Nu știu mai mult decât voi despre Simona Halep. Cred că n-are voie să vorbească sau a fost sfătuită să nu spună nimic la acest moment. Acum știm că proba de sânge a fost ‘maltratată’ în România, luată la 5 dimineaţa, să fie la minus 5 grade și poate altceva. N-ar trebui admisă niciunde! Să sperăm că TAS-ul va face o treabă (n.r. judecată) mai bună ca la Sidney. Să sperăm că acum le vine mintea la cap.

Să sperăm că va fi mai bine decât a fost atunci cu Andreea (n.r. Răducan)”, a spus Ion Ţiriac la Gala Sportului Românesc, de la Ateneul Român.

Ce a spus Simona Halep după audierile de la TAS

Ce a spus Simona Halep după audierile de la TAS. Marea noastră campioană s-a declarat încrezătoare în faptul că se va demonstra că este nevinovată.

Reclamă

Deşi nu se ştie când se va lua o decizie, Halep a spus că abia aşteaptă să revină pe terenul de tenis. Simona Halep contestat la TAS suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a spus Simona Halep după audierile de la TAS, conform Antena 3 CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în scandalul de dopaj

Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în cazul de dopaj. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane a anunţat că audierile s-au desfăşurat conform planului iniţial.

Totodată, TAS a precizat că nu s-a stabilit o dată la care se va anunţat decizia în cazul Simonei Halep. Românca a fost audiat timp de 3 zile în cazul de dopaj în care a fost suspendată 4 ani.

“Audierea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) c. Simona Halep s-a încheiat astăzi la ora 15:30 cu pledoariile finale ale părţilor, aşa cum era prevăzut.

Părţile au fost informate că, în prezent, Comisia TAS însărcinată cu acest caz va delibera şi întocmi hotărârea arbitrală care să conţină decizia şi motivarea acesteia. Nu a fost anunţată o dată anume în ceea ce priveşte notificarea deciziei finale”, a anunţat TAS într-un comunicat oficial.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și