Firea: Manipularea supremă-Să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu-şi mai ceară drepturile

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 martie 2021 137 afişări

Firea: Manipularea supremă-Să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu-şi mai ceară drepturile

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea acuză „o manipulare supremă”, aceea de a convinge oamenii care trăiesc în sărăcie să nu îşi mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani”. Firea reclamă că aceasta este ceea ce a reuşit „Coaliţia Austerităţii”.

„Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu îşi mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reuşit Coaliţia Austerităţii. Adică bogaţii au convins săracii că nu mai sunt bani şi pentru ei”, acuză Gabriela Firea.

Prim-vicepreşedintele PSD afirmă că este „treaba statului” să identifice surse de finanţare sau să mărească gradul de încasare a taxelor şi impozitelor.

„Asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliţia Austerităţii a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creşterea alocaţiilor, a salariilor din Educaţie, Sănătate şi a pensiilor. Asta deşi PSD a construit un buget paralel şi a arătat că sunt bani pentru toate acestea! Premierul Cîţu a construit bugetul pe logica când iei din puţinul celor mulţi (şi săraci) se face mult pentru cei puţini (şi bogaţi)”, conchide Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
buget,
alocaţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.