Florin Călinescu a intrat în politică. Actorul a fost ales preşedintele partidului

Postat la 22 iulie 2019 1918 afişări

Florin Călinescu a intrat în politică. Actorul a fost ales preşedintele partidului

Actorul Florin Călinescu este noul preşedinte al Partidului Verde, anunţul fiind făcut pe pagina oficială de Facebook a formaţiunii politice.

”De astăzi, verzii români intră pe scena politică cu Florin Călinescu preşedinte. Veţi vedea că se poate face şi o altfel de politică in interesul oamenilor dar şi cu respectul mediului înconjurător în care trăim”, este mesajul prin care se anunţă intrarea în politică a actorului care a mai avut şi alte oferte.

Partidul Verde a fost înfiinţat în 2005 şi a participat la alegerile prezidenţiale din 2009, susţinând candidatura lui Remus Cernea. La Congresul din 14 ianuarie 2012, Ovidiu Iane a fost ales preşedinte al partidului, Iane fiind ulterior ales deputat PSD.

La începutul acestui an, actorul a negociat cu PMP o eventuală intrare în partidul lui Traian Băsescu şi o candidatură la alegerile europarlamentare. Florin Călinescu anunţa la sfârşitul anului trecut, într-o înregistrare live pe pagina personală de Facebook, că „se gândeşte foarte serios“ să-şi înfiinţeze propriul partid politic, scrie libertatea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
partid,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.