Gestul neaşteptat al unei profesoare din Buzău, în prima zi de şcoală. Ce a cerut să primească în loc de flori

Postat la 11 septembrie 2019 226 afişări

O profesoară din Buzău le-a cerut elevilor care intenţionau să îi aducă flori să cumpere mai bine rechizite, cărţile şi caietele urmând să fie donate şi să ajungă la şcolarii care au nevoie. Profesoara spune că florile se usucă şi ajung la gunoi, în timp ce rechizitele sunt folosite.

Gestul neaşteptat al unei profesoare din Buzău, în prima zi de şcoală. Ce a cerut să primească în loc de flori

Înainte de începerea anului nou şcolar, profesoara de limba română Veronica Bulf de la Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău a dat un mesaj părinţilor de la trei clase, una unde este dirigente şi două de a 8-a, prin care i-a rugat să nu îi aducă flori, ci, dacă vor, rechizite.

„Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

Potrivit acesteia, şcolarii au adus caiete, cărţi, acuarele, pixuri, carioci.

„A fost o dorinţă de a face ceva bun. Florile se usucă şi ajung la gunoi. Aşa, rechizitele sunt folosite un an. M-aş bucura dacă şi alţi colegi ar face la fel”, a spus profesoara din Buzău.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
flori,
buzau,
scoala,
gest,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.