Medic:Există o soluţie simplă prin care, în două săptămâni, să avem o îmbunătăţire a crizei sanitare

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 august 2020 234 afişări

Medic:Există o soluţie simplă prin care, în două săptămâni, să avem o îmbunătăţire a crizei sanitare

Medicul Adrian Marinescu a spus la Digi24 că există o soluţie simplă prin care, în două săptămâni, să avem o îmbunătăţire a crizei sanitare.

Conform medicului Adrian Marinescu, masca e cea mai importantă pentru că „e un lucru practic”: „Dacă ne gândim la celelalte măsuri, poate că distanţarea nu depinde doar de mine. Dacă sunt oameni mulţi în jurul meu poate că la un moment dat, chiar dacă îmi doresc, nu voi avea această distanţare”.

Potrivit medicului, regulile de igienă sunt importante, dar sunt situaţii în care oamenii nu au la îndemână săpun sau soluţie dezinfectantă, însă au masca la îndemână. Dacă e folosită corect, reprezintă o barieră.

„Peste tot în lume s-a ajuns la concluzia că reducerea ratei de infectare este foarte mare. Ce trebuie să înţelegem noi în Europa şi în primul rând este că într-adevăr, masca este cea care poate să facă foarte clar diferenţa. Şi poate să o facă repede. Nu de pe o zi pe alta, dar cu siguranţă dacă respectăm astăzi – purtăm corect masca şi sigur şi celelalte măsuri -, în două săptămâni am putea clar să vedem o îmbunătăţire. Nu o să fie dintr-odată dar o să vedem nişte cifre care o să arate mult mai bine”, a afirmat medicul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
masca,
imbunatatire,
solutie,
criza,
important

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.