Scandalul de la Topoloveni: Ce amendă a primit corespondentul care a fost săltat de jandarmi

Postat la 21 mai 2019 78 afişări

Un bărbat care fusese ridicat de jandarmi în timpul vizitei lui Liviu Dragnea la Topoloveni, judeţul Argeş, corespondent al unei televiziuni cu program exclusiv online, a fost amendat cu 1.000 de lei după intervenţia jandarmilor.

Scandalul de la Topoloveni: Ce amendă a primit corespondentul care a fost săltat de jandarmi

Traian Paparete, corespondent al Rezistenţa TV, televiziune cu program redus, exclusiv online, scrie pe Facebook că a fost amendat cu 1.000 de lei.

„Am primit o primă în valoare de 1.000 lei de la Jandarmeria Argeş, cea care apără penalii şi hoţia, pentru evenimentul privat al lui dracnea de la Topoloveni din 17 mai 2019”, scrie Traian Paparete.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, Luiza Ciobănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în total 5 persoane au fost amendate în urma protestului de la Topoloveni, una dintre ele primind şi un avertisment.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jandarmi,
topoloveni,
amenda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.