Simona Halep va intra direct în turul al doilea la turneul de la Eastbourne

Postat la 22 iunie 2019 74 afişări

Simona Halep va intra direct în turul al doilea la turneul de la Eastbourne, care se va desfăşura în perioada 23-29 iulie. Fostul lider mondial, actual număr 8 în clasamentul WTA, o va întâlni pe câştigătoarea dintre sportiva italiană Camila Giorgi, locul 39 WTA, şi Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28

Simona Halep va intra direct în turul al doilea la turneul de la Eastbourne

În optimi, Halep ar putea juca împotriva Barborei Strycova din Cehia, locul 51 WTA, sau cu Qiang Wang din China, locul 15 WTA, în sferturi, cu germana Angelique Kerber, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, în timp ce în semifinale cu australianca Ashleigh Barty, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, sau cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5.

Dacă ajunge în finală, Simona Halep s-ar putea întâlni cu una dintre jucătoarele: Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, sau olandeza Kiki Bertens, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, sau cu americanca Sloane Stephens, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
turneu,
wta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.