William Henry Gates II, tatăl lui Bill Gates, a murit la 94 de ani. Mesajul fondatorului Microsoft

Autor: Adina Petcu Postat la 16 septembrie 2020 41 afişări

Tatăl lui Bill Gates a murit luni, potrivit spuselor fiului său.William Henry Gates II avea 94 de ani. .„El a fost adevăratul Bill Gates”, scrie magnatul tech.

William Henry Gates II, tatăl lui Bill Gates, a murit la 94 de ani. Mesajul fondatorului Microsoft

William Henry Gates II, tatăl cofondatorului Microsoft (MSFT) Bill Gates, a murit, luni, la vârsta de 94 de ani. Anunţul a fost făcut public chiar de fiul său, pe blogul oficial, arată CNN.

„Am avut cu toţii suficient timp să reflectăm la norocul de a avea în vieţile noastre, pentru toţi aceşti ani, un asemenea om minunat”, a scris Bill Gates.

Conform biografiei sale oficiale, William Henry Gates II a fost veteran al armatei şi partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle. De asemenea, a ocupat funcţia de co-preşedinte al Fundaţiei Bill & Melinda Gates, o organizaţie caritabilă înfiinţată în anul 2000.

Familia nu a dezvăluit mai multe detalii legate de cauza decesului, dar susţine că starea de sănătate a celui trecut în nefiinţă era în declin.

Bill Gates nu a făcut un secret din relaţia apropiată cu tatăl său, povestind ori de câte ori a avut ocazia despre calităţile celui care i-a fost model în viaţă. „Aşa cum am mai spus, el a fost adevăratul Bill Gates”, a scris magnatul tech pe Instagram. „A fost tot ceea ce încerc să devin”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
microsoft,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.