National

A murit copilul mâncat de viermi din Dej. Mama acestuia l-a lăsat să agonizeze

Publicat: 10 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A murit copilul mâncat de viermi din Dej. Mama acestuia l-a lăsat să agonizeze
A murit copilul mâncat de viermi din Dej

Momente șocante într-o localitate din România. Informaţiile sunt absolut năucitoare şi scot la iveală cazul unui copil care a murit după ce a fost mâncat de viermi din cauza neglijenţei mamei. Conform informaţiilor apărute, tragedia s-a produs în localitatea Dej. Copilul a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii după două săptămâni s-au arătat neputincioşi, acesta murind.

A murit copilul mâncat de viermi din Dej

Un copil dintr-un apartament din Dej şi-a găsit sfârşitul după ce mama acestuia l-a lăsat pur şi simplu să fie mâncat de viermi. Informaţiile sunt cu un puternic impact emoţional şi scot la iveală neglijenta unor părinţi. Valentin avea 9 ani şi era neglijat de femeia care i-a dat viaţa. Acesta a murit după ce a fost mâncat de viermi şi muşte într-un apartament din Dej. După ce a fost descoperit cazul şocant, copilul a fost transportat la spital unde a stat două săptămâni. În cele din urmă, medicii s-au arătat neputincioşi iar copilul a murit.

La aproximativ două săptămâni după ce acesta a fost adus la spital, băiatul a murit ieri, 9 august 2020. Medicii au încercat să-i salveze viaţa, dar fără succes. Acesta fusese transportat la Spitalul de Pediatrie din Cluj, dar infecţia a fost una prea puternică şi i-a cuprins întreg corpul. De la începutul scoaterii cazului la lumină, Valentin a fost ajutat şi menţinut în viaţa de aparate. Încă de la început, medicii erau rezervaţi cu privire la şansele tânărului de a scăpa cu viaţa.

Singurele speranţe de viaţă au fost date de Valentin acum câteva zile atunci când medicii susţin respiraţii spontane. Totuşi, acestea nu au fost suficiente pentru că băiatul să poată respira singur fără ajutorul aparatelor din cadrul Terapiei Intensive. Rezultatele investigaţilor făcute asupra băiatului au fost negative, starea lui de sănătate fiind extrem de gravă.

Băiatul ar fi avut şanse mici să poate să îşi revină complet. Valentin a fost transportat cu multiple legiuni neurologice, unele dintre acestea fiind foarte grave. Medicii susţin că, chiar dacă ar fi supravieţuit, şansele că băiatul să ducă o viaţă cât de cât normală, ar fi fost infime.

Copilul care a murit mâncat de viermi locuia alături de mama şi bunica să

În informaţiile date presei, copilul locuia într-un apartament din Dej alături de mama şi bunica să. Fuleki Erszebet, mama băiatului, a fost reţinută de către oamenii legii pentru 24 de ore, ulterior fiind arestată preventiv pentru 30 de zile. Iniţial, acuzaţia formulată de procurori a fost tentativa de omor, dar odată cu decesul băiatului, procurorii îi vor schimba încadrarea în omor.

Bunica copilului nu a scăpat însă de suspiciuni. Procurorii încearcă acum să vadă dacă femeia este singura vinovată de această tragedie. Aceştia fac mai multe cercetări pentru a mai vedea alte persoane care au fost implicate. În ancheta se menţionează faptul că în apartamentul în care Valentin a fost lăsat pur şi simplu să putrezească şi să fie mâncat de viermi, se aflau bunica acestuia dar şi iubitul mamei.

Cercetările continuă şi vor scoate la iveală toate persoanele implicate în acest caz şocant.

Adauga un comentariu