National

Accident tragic în fața Palatului Parlamentului! Un polițist de 30 de ani, aflat pe o motocicletă, a murit

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un accident extrem de grav a avut loc în fața Palatului Parlamentului din București. Un polițist în vârta de 30 de ani care se afla pe motocicletă și-a pierdut viața în urma coliziunii cu un autoturism.

Polițistul de la Brigada Rutieră a Capitalei se afla pe motocicleta personală când a fost izbit de un autoturism. Bărbatul de 30 de ani a decedat în fața Palatului Parlamentului.

Polițist mort în accident de motocicletă, în fața Parlamentului
Accidentul s-a produs în jurul ore 19, când Brigada Rutieră a fost sezizată pentru producerea unui accident între un motociclit și un autoturism în
fața Casei Poporului, în urma coliziunii motociclistul a decedat.
„În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei.
Motociclistul, aruncat pe şosea, a fost rănit grav, deşi purta echipament de protecţie. El a fost resuscitat minute în şir de echipajul medical. În ciuda eforturilor depuse, tânărul nu a putut fi salvat.

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR Descus, Bogdan Bănică, a anunțat că în accidentul produs în fața Palatului Parlamentului a murit un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere.

”Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică

Adauga un comentariu