International

Actriţa Sei Ashina s-a sinucis. Aceasta a fost găsită moartă în apartamentul său din Tokyo

Publicat: 16 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actriţa Sei Ashina s-a sinucis. Aceasta a fost găsită moartă în apartamentul său din Tokyo
Actriţa Sei Ashina s-a sinucis. A fost gasita moarta in apartamentul sau din Tokyo

Actriţa Sei Ashina s-a sinucis. Ea a fost găsită în apartamantul sau din Tokyo pe 14 septembrie de către fratele ei. Frumoasa actriţă nu a lăsat niciun bilet de adio în urma sa.

Sei Ashina, una dintre cele mai frumoase actriţe japoneze, şi-a pus capăt zilelor. Fratele său a fost cel care a făcut descoperirea macabră în data de 14 septembrie. Decesul Ashinei, 36 de ani, a fost confirmat de compania să de management, dar şi de poliţia din Tokyo. Actriţa a devenit celebră internaţional pentru trolul interpretat în filmul „Silk”, alături de Keira Knightley şi Michael Pitt, în 2007.

Nu se ştie de ce actrița Sei Ashina s-a sinucis

Până acum, nu este clar de ce actrița Sei Ashina s-a sinucis. Frumoasă actriţă nu a lăsat niciun bilet de adio în urma sa.

De asemenea, reprezentanţii săi au spus că situaţia este sub investigaţie şi fac un apel în presă să respecte durerea familiei şi să evite întrebările.

Ashina, al cărei nume real era Igarashi Aya, s-a născut în 1983 şi a crescut în Fukushima.

După ce s-a mutat în Tokyo când era doar o adolescentă, Ashina a început o carieră ca model.

Debutul ei în actorie, pe ecran, a venit în seria de drama din 2002 „Tokyo Broadcast System A Tale Of Happiness” (Shiawase no Shippo).

În urmă mai multor proiecte de film şi televiziune, ea a obţinut cel mai înalt rol al său în „Silk”, o adaptare a romanului cu acelaşi nume al autorului italian Alessandro Baricco.

Ashina a fost, de asemenea, o actriţă celebră, populară şi a fost numită personajul principal în serialul american Revenge, care a rulat pe ABC timp de patru sezoane în perioada 2011-2015.

Prezentatoarea de televiziune Caroline Flack s-a sinucis. Avea doar 40 de ani!

Caz şocant în showbizul britanic! Prezentatoarea de televiziune Caroline Flack s-a sinucis după ce a aflat că va fi cercetată penal fiindcă şi-ar fi agresat iubitul. Avea doar 40 de ani

Caroline Flack, prezentatoarea show-ului de succes Love Island, s-a sinucis în luna februarie a acestui an, însă abia recent s-a aflat de ce a recurs la gestul extrem. Caroline urma să fie pusă sub acuzare pentru agresarea fostului ei iubit (agresiune pe care ea a susínut cu tărie că nu a comis-o), Lewis Burton, şi era terorizată de gândul că nu va putea face faţă asaltului mediatic.

„Ştia că va trebui să dea socoteală în faţa presei, că se va face multă publicitate pe tema asta – toate s-ar fi întors împotriva ei”, a spus procurorul care s-a ocupat de caz. Moartea vedeteiei a declanşat o dezbatere intensă cu privire la abuzul din social media şi siguranţa vedetelor din Marea Britanie, dar nu în ultimul rând cu privire la standardele presei (este de notorietate procesul recent dintre foştii Duci de Sussex şi câteva tabloide din Marea Britanie, care le-au invadat intimitatea.)

Totul s-ar fi întors împotriva ei

Cu puţin timp înainte de a recurge la gestul extrem, prezentatoarea TV Caroline Flack pledase nevinovată în privinţa acuzaţiei că-şi agresase iubitul în vârstă de 27 de ani, după ce acesta ar fi înşelat-o. Procesul urma să aibă loc în luna martie, însă, între timp, aceasta a fost înlocuită din emisiunea Love Island la câteva zile după arestare. Ulterior, vedetă a fost eliberată pe cauţiune, însă în luna aprilie şi-a luat viaţa.

Adauga un comentariu