Actualitate

Adrian Oros, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a vorbit despre un caz de COVID în minister

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Oros ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a vorbit despre un caz de COVID în minister
Adrian Oros despre un caz de COVID-19 in ministerul Agriculturii

În Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale exista un caz pozitiv la infectare cu COVID-19. Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a vorbit despre acest caz.

Ministrul a explicat faptul că după ce angajatul a fost depistat pozitiv, întreg ministerul a fost dezinfectat

Un angajat din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, depistat pozitiv

Adrian Oros a anunţat joi, 4 iunie 2020, ca în cadrul ministerului pe care îl conduce a fost depistat un angajat infectat cu COVID-19. Ulterior depistării angajatului, întreg ministerul a fost dezinfectat. Ministrul a vorbit despre regulile privind diminuarea extinderii pandemiei de COVID-19

„În data de 2 iunie 2020, un angajat MADR a informat, conform prevederilor legale, că a fost diagnosticat pozitiv pentru COVID-19 şi se află sub supraveghere medicală. Am anunţat Direcţia de Sănătate Publică, au fost stabiliţi contacţii, care sunt izolaţi la domiciliu, s-a efectuat o dezinfecţie generală a sediului MADR pentru a preveni apariţia altor cazuri. S-au întărit regulile privind diminuarea extinderii pandemiei, reguli pe care le-am instituit încă de la începutul crizei, prin diverse ordine, legate de muncă la domiciliu, program de lucru diferenţiat, reguli de acces pentru persoanele care intră în minister. Speranţa noastră este ca să rămânem doar la un caz şi totul să se încheie în mod fericit”, a spus Oros, joi, într-o conferință de presă.

Nelu Tătaru, despre obligativitatea purtării măştilor

Miercuri, 4 iunie 2020, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a vorbit despre obligativitatea purtării măştilor de protecţie. În viziunea ministrului, purtatul măştilor ar trebui să rămână obligatorie până când în România nu va mai fi niciun caz nou de COVID-19. În altă ordine de idei, Alexandru Rafila este de aceeaşi părere. Totuşi, şi Alexandru Rafila şi Nelu Tătaru considera că vaccinul anti-COVID nu ar trebui să fie obligatoriu şi ca populaţia ar trebui să decidă dacă se va vaccina sau nu.

Adauga un comentariu