Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, decizie uimitoare. Impresara vrea să adopte un copil din Somalia

Publicat: 24 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dezvăluire bombă în cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”. Celebra impresară a mărturisit că se gândește serios să adopte un copil care se naște fără nicio șansă, într-o țară precum Somalia. În timpul unei discuții ce avea loc în fața camerelor, Anamaria Prodan a aruncat bomba! Nimeni nu se aștepta! Impresara a dezvăluit că ar vrea să adopte un copil defavorizat și să-l crească, de mic, în propria casă. Sau, în fine, în propriile case. Nu e un secret că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au locuințe peste tot prin lume!

Impresara a precizat că nu este de acord să trimită bani și astfel, cumva, să-l crească la distanță. Ar prefera să-l aibă la pieptul ei și să-l vadă crescând, ca pe proprii copii.

„Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

„Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Puteți afla tot ce se întâmplă în viața familiei Reghecampf-Prodan urmărind în fiecare duminică, începând cu ora 19:45, reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului”, doar pe Antena Stars!

Adauga un comentariu