Cancan

Andreea Mantea va prezenta altă emisiune la Kanal D, după ce a renunțat la Puterea Dragostei

Publicat: 17 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

E oficial! Andreea Mantea va prezenta altă emisiune la Kanal D, după ce a renunțat să mai fie gazda show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, care va fi prezentat în sezonul trei de Cristina Mihaela Dorobanțu. În cadrul interviului, celebra brunetă a făcut declarații importante despre marea finală de la “Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea va prezenta altă emisiune la Kanal D, după ce a renunțat la “Puterea Dragostei”

Andreea Mantea s-a numărat azi printre invitații lui Teo Trandafir și ai lui Bursucu și, una dintre dezvăluirile făcute de aceasta a fost că a semnat pentru un nou proiect cu șefii săi de la Kanal D.

“V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener!”, a anunțat Andreea Mantea la “Teo Show”.

Vă reamintim că diva moderează împreună cu Mihai Mitoșeru emisiunea “Se strigă darul!”.

Andreea Mantea, declarații despre finala show-ului “Puterea Dragostei”

Ulterior, gazda reality show-ului matrimonial a oferit informații prețioase despre ultimele zile de la filmări, dar și despre finala care va avea loc duminică, 26 iulie.

“Cum bine au aflat mulți telespectatori, ne-am intors pentru ca am filmat în avans și am filmat pana în 26 iulie, ziua în care va fi marea finală. Nu pot decât să vă spun că am filmat o parte din finală, iar partea a doua va fi filmată aici, la Kanal D, cu cei șase concurenți. Vor fi doar 15 minute, cam atât ne mai trebuie, pentru că noi avem deja votul concurenților. Mai rămane acel 50% din partea telespectatorilor.

Votul e așa: 50% din partea concurentilor și 50% din partea telespectatorilor. Așadar, vom avea un câștigător și o câștigătoare care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele și la propriu, și la figurat, și suma fabuloasă de 10.000 de euro. Mulți dintre ei au plecat deja cu trofeul de mână. În următoarele două săptămâni va fi nebunie în casa «Puterea Dragostei». Se va schimba tot”a mai dezvăluit frumoasa vedetă în cadrul aceluiași interviu.

În trecut, Andreea Mantea a fost gazda mai multor emisiuni de la Kanal D, printre care se numără și “Te vreau lângă mine”.

Adauga un comentariu