Sport

Antrenorul lui Bayern, Hansi Flick, reacție dură la adresa fanilor. Scandal uriaș după Hoffenheim – Bayern

Publicat: 02 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antrenorul lui Bayern Hansi Flick reacție dură la adresa fanilor. Scandal uriaș după Hoffenheim - Bayern

Antrenorul lui Bayern Munchen, Hansi Flick, a reacționat dur după ce fanii bavarezi au afișat mesaje împotriva patronului lui Hoffenheim, Dietmar Hopp.
Din cauza mesajelor, jocul a fost oprit preț de câteva minute. Jucătorii lui Bayern au mers către sectorul rezervat fanilor bavarezi, dar nu au reușit să calmeze spiritele.

„Îl știu pe Dietmar Hopp de 20 de ani, îmi pare rău că s-a întâmplat asta aici. El a făcut multe pentru regiunea asta. Fiecare dintre idioții care au ținut acele bannere au o persoană în familia lor care a fost ajutată de Dieter Hopp”, a spus Flick.

Jucătorii lui Bayern, antrenorul Flick și legenda bavarezilor, Oliver Kahn, au încercat disperați să oprească acțiunea anti-Hopp a suporterilor, dar fără succes.
După revenirea pe teren a jucătorilor, mesajele fanilor veniți de la Munchen au continuat, așa că fotbaliștii au organizat ad-hoc un protest împotriva ultrașilor.
Au refuzat să joace, sub privirile admirative ale conducătorilor celor două cluburi, aflați la marginea terenului. Suporterii lui Hoffenheim au aplaudat acțiunea.
Manifestul jucătorilor a născut opinii diverse pe rețele de socializare. În timp ce unii microbiști au susținut ideea, alții s-au revoltat.

„N-am văzut așa ceva în viața mea!”, a scris un suporter.

„E o zi neagră pentru Germania și Bundesliga. Modul în care a fost gestionată situația e rușinos!!, a fost o altă reacție.

Dietmar Hopp, omul de la care a plecat totul, nu este pe placul multor suporteri din Germania. Aceștia nu-i văd cu ochi buni pe oamenii de afaceri care preiau echipe mici, investesc și apar peste noapte în Bundesliga.
Hopp a preluat-o pe Hoffenheim în anul 2000, când echipa era în Liga a șasea. În 2008, a promovat în Bundesliga. În 2017/2018, gruparea germană a jucat în grupele UEFA Champions League.

Adauga un comentariu