Sport

Antrenorul Rapidului, Adrian Iencsi și un jucător sunt infectați cu noul coronavirus

Publicat: 13 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antrenorul Rapidului Adrian Iencsi și un jucător sunt infectați cu noul coronavirus
Antrenorul echipei Rapid, Adrian Iencsi, și jucătorul Rareș Ilie au coronavirus

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Iencsi, dar și jucătorul Rareș Ilie au coronavirus. Întreg lotul de jucători și staff-ul tehnic au intrat în izolare.

„Încă doi membri ai clubului Rapid au fost testați pozitiv la infecția cu virusul SARS-COV-2. Antrenorul principal Adrian Iencsi și mijlocașul Rares Ilie au acuzat ușoare simptome specifice după meciul de la Turnu Severin. Ei au fost retestați, la solicitarea clubului, și au fost confirmați pozitiv in cursul zilei de astazi.

Menționăm că la testul efectuat joi, înaintea meciului de la Turnu Severin, ambii au avut rezultate negative”, spun reprezentanșii clubului giuleștean.

Antrenamente anulate după depistarea cu COVID-19 a antrenorului și a unui jucător

Clubul Rapid București a luat decizia anulării antrenamentului de astăzi, iar lotul și staff-ul tehnic au intrat în izolare.

DSP București a fost notificat cu privire la situație.

Săptămâna trecută, alți șase membri ai clubului (trei fotbaliști – Rareș Lazăr, Ștefan Pănoiu și Virgil Drăghia) și trei membri ai staff-ului au fost testați pozitiv la infecția cu SARS-COV-2, situația lor medicală fiind una bună.

După eșecul cu U Craiova 1948, Rapid a rămas cu 13 puncte acumulate în 7 runde și ocupă locul al treilea în Liga 2. Următorul meci al giuleștenilor este programat joi, de la ora 19:30, contra celor de la CS Mioveni.

Cinci cazuri de coronavirus înaintea meciului cu U Craiova 1948

Doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic ai echipei de fotbal Rapid Bucureşti au avut rezultate pozitive la testele COVID-19 făcute joi, a anunţat, vineri, 9 octombire, clubul de liga a doua.

Virgil Drăghia şi Rareş Lazăr sunt singurii jucători care au luat virusul, precizează clubul. Cei doi vor lipsi de la meciul cu FC U Craiova1948, de sâmbătă, din etapa a 7-a a ligii secunde, urmând a intra în izolare pentru 14 zile.

Un alt fotbalist rapidist infectat cu virusul este mijlocaşul Ştefan Pănoiu, care a fost testat pozitiv la în urma unui test făcut în cadrul acţiunii de pregătire de la naţionala U19, de la Snagov. Acesta a intrat în izolare pentru 14 zile, a anunţat FC Rapid.

Trei meciuri din etapa a Ligii a II-a au fost amânate din cauza cazurilor de coronavirus, SCM Gloria Buzău – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ASU Politehnica Timişoara – AFC Dunărea 2005 Călăraşi şi CS Aerostar Bacău – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Și fostul patron al Rapidului George Copos a fost depistat cu COVID-19

Omul de afaceri George Copos, în vârstă de 67 de ani, fost patron al grupării giuleștene, a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. În momentul de față starea lui de sănătate și a familiei este una foarte bună conform informațiile transmise de el. Imediat după ce a fost pozitivat s-a deplasat la Institutul Matei Balș din Capitală și a primit tratament adecvat fiind în afara oricărui pericol.

”Sunt foarte bine. Toate analizele au ieșit foarte bine”, a spus George Copos, fostul vicepremier al statului român.

George Copos, 67 de ani, fostul vicepremier al României, este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. Copos a fost şi patron al Rapidului în cea mai bună perioadă a clubului giuleştean. Din 1992 până în 2013 destinele alb-vişiniiilor au fost conduse de George Copos. Două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe, dar şi un sfert de finală în Cupa UEFA – sunt performanţele reuşite de Rapid în era Copos.

 

Adauga un comentariu