Sport

Antrenorul Răzvan Lucescu, diagnosticat cu noul coronavirus

Publicat: 16 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antrenorul Răzvan Lucescu diagnosticat cu noul coronavirus
Antrenorul Răzvan Lucescu

Tehnicianul echipei Al Hilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, luni, gruparea saudită.

„Testele medicale au arătat că antrenorul Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv cu Covid-19. El va fi plasat în carantină şi va urma procedurile autorizate de Ministerul Sănătăţii”, a scris Al Hilal pe Twitter.

Al Hilal este pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, după patru etape.

Un antrenor de fotbal a murit din cauza noului coronavirus

Ahmad Taheri, fostul fotbalist şi antrenor de futsal, a murit luni, din cauza coronavirusului. El a suferit o intervenţie chirurgicală, în urmă cu patru luni, pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale.

Potrivit site-ului tehrantimes.com, antrenorul iranian ar fi suferit o intervenţie chirurgicală, în urmă cu patru luni, pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale, ceea ce i-a cauzat o scădere a imunităţii.

Astfel că, în urma contaminării cu noul virus, organismul lui Ahmad Taheri nu a mai rezistat şi a pierdut lupta cu viaţa.

Taheri a antrenat mai multe echipe de futsal din Iran, precum Bank Tejarat, Peyman şi Esteghlal. În plus, a fost şi directorul sportiv al echipei naţionale de futsal din Iran.

Numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în Iran a ajuns la 853, iar în ţară sunt peste 15 000 de cazuri confirmate.

Toate competiţiile sportive din Iran, care au fost suspendate iniţial până la 2 aprilie, vor fi oprite până la 20 aprilie.

Adauga un comentariu