Sport

Anunțul lui Dumitru Dragomir: „Liga I nu se va mai relua și nu se mai dă titlul anul ăsta!”

Publicat: 14 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunțul lui Dumitru Dragomir Liga I nu se va mai relua și nu se mai dă titlul anul ăsta

COVID-19 și-a pus amprenta și pe fotbalul din România, după ce FRF a suspendat toate activitățile sportive din țară. Dumitru Dragomir a vorbit despre această situație delicată.
Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că Liga 1 nu se va mai relua și, mai mult, crede că titlul nu va mai fi acordat în acest sezon.

Dumitru Dragomir crede că nici meciul României cu Islanda nu va mai avea loc

Pe lângă actualul sezon de Liga 1, fostul președinte al LPF crede că nici barajul pentru EURO 2020 dintre România și Islanda nu se va mai disputa:

„Cred că Liga 1 nu se va mai relua niciodată și nu se mai dă titlul anul ăsta. Nu se joacă nimic, nu se joacă nici Islanda – România. Pandemia va avea vârful nenorocitor peste vreo 10 zile”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro X.

FRF a suspendat Liga 1

FRF a anunțat decizia prin intermediul unui comunicat oficial:

„Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020. Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România”, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Adauga un comentariu