Cancan ultimă oră

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, infectat cu COVID-19

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu infectat cu COVID-19
Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj în care prezintă care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, infectat cu COVID-19.

Starea de sănătate a lui Mihai este mai bună de la o zi la alta, după o săptămână foarte grea, cu mult stres și emoţii la terapie intensivă. Pericolul a trecut iar acum urmează o perioadă de recuperare”, au anunţat colegii de trupă a lui Mihai Budeanu.

Mulțumiri pentru felul în care  fost tratat Mihai Budeanu

Membrii trupei 3 Sud Est au ţinut să le transmită şi un mesaj de mulţumire cadrelor medicale, în special unui medic din Las Vegas, care le-a furnizat „protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas”.

„A venit timpul să mulţumim medicilor care i-au salvat viaţa lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori ci şi îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecţonist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas. Am avut marele noroc că a existat o foarte bună și extrem de rapidă colaborare şi comunicare între medicii din România şi Dr. Alexie“, au mai scris membrii 3 Sud Est.

Mulţumiri medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia

Componenții formației 3 Sud Est au mulțumit și medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia.

„Mulţumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost la fel de implicat şi de atent în tratarea lui Mihai şi personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulţumiri de asemenea medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuţ Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieţii lui Mihai.  Aveţi grijă de voi şi de ceilalţi din jurul vostru purtând masca si păstrând distanţa”, au mai scris membrii 3 Sud Est, conform sursei citate.

Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus

Joi, 19 noiembrie, artistul a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi internat la Spitalul Municipal din Mangalia, transferat pe Secţia de Terapie Intensivă (ATI), deoarece starea sa de sănătate prezenta unele probleme şi mutat apoi la Spitalul Municipal Medgidia deoarece necesita tratament cu plasmă, iar spitalul din Mangalia nu era autorizat încă pentru astfel de tratamente, potrivit unor surse medicale.

Mihai Budeanu a început să se simtă rău și a ajuns la Spitalul din Mangalia, care este suport spital COVID. Joi, 19 noiembrie, artistul a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, iar starea lui de sănătate nu este foarte bună.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat atunci un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Constanța, în carantină

Vineri, 20 noiembrie 2020, la ora 20.00, Muncipiul Constanța a intrat în carantină. Potrivit Prefecturii Constanța, carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică.

Măsura carantinării a fost luată după ce Municipiul Constanța a înregistrat, joi, o rată de infectare de 9,11 cazuri la mia de locuitori.

Adauga un comentariu