Cancan

Ce a făcut Loredana Chivu după ce l-a văzut pe angajatul Glovo fără mâini livrând mâncare în București

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Povestea angajatului de la Glovo fără mâini, care livrează mâncare prin București s-a viralizat pe internet, iar după ce a ajuns la Mihai Bendeac, și Loredana Chivu a avut ceva de spus despre determinarea băiatului de a munci, chiar și în aceste condiții grele.

Ieri, cancan.ro vă arăta povestea unui tânăr angajat de la Glovo, care deși nu are mâini, livrează mâncare în București. Deși este dificil, acestuia nu-i lipsește determinarea și dorința de a avea un viitor mai bun. După ce Mihai Bendeac s-a arătat a fi extrem de impresionat de povestea lui, nici Loredana Chivu nu a rămas indiferentă. Focoasa blondină a distribuit și ea fotografiile emoționante cu angajatul de la Glovo, alături de două emoticoane triste, pesemne că și pe ea a impresionat-o foarte mult această poveste și situația în care băiatul muncește, zi de zi, pentru a-și câștiga traiul.

Mihai Bendeac, impresionat de povestea angajatului fără mâini

Imediat după ce povestea angajatului de la Glovo care livrează mâncare fără mâini a devenit virală, Mihai Bendeac a postat pe contul său de Facebook imagini cu acesta, dar și un mesaj emoționant prin care le transmite celor care îl urmăresc să distribuie postarea, pentru ca aceasta să ajungă la eroul fără mâini.

„Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici.
Vreau să distribuim asta până ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual să ne anunțe când și cum muncește, ca să comandăm și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!” a scris Mihai Bendeac, pe contul său de Facebook.

Adauga un comentariu