National

Ce a mâzgălit Dincă pe o foaie A4 când anchetatorii i-au cerut să o deseneze pe Alexandra Măceșanu

Publicat: 17 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a mâzgălit Dincă pe o foaie A4 când anchetatorii i-au cerut să o deseneze pe Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă este în continuare supus audierilor, iar specialiștii încearcă să intre tot mai mult în mintea criminalului din Caracal. Recent, bărbatul a fost pus să-și deseneze victimele, fiind forțat, astfel, să ia în acest fel contact cu ele și să-și amintească anumite detalii.

Ies la iveală detalii groaznice în legătură cu Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a fost pus de către anchetatori să-și deseneze victimele, pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, iar rezultatul a scos la iveală informații puternice din caracterul monstrului care a îngrozit România. Potrivit antena3.ro, Gheorghe Dincă a desenat pe o coală A4 portretele celor două fete pe care le-a răpit și pe care susține că le-a și ucis, în cel mai brutal mod cu putință.

Sursa citată informează că momentul în care a desenat-o pe Alexandra Măceșanu a scos la iveală informații îngrozitoare ale caracterului său. Mai exact, Dincă s-a arătat a fi destul de agitat și chiar a tremurat foarte mult în momentele în care a ținut creionul în mână. A și verbalizat, iar detaliul care le-a atras atenția anchetatorilor a fost faptul că Gheorghe Dincă a desenat-o pe ultima victimă mult mai mică decât Luiza Melencu și gata de plecare, încălțată. Antena 3 mai informează că Dincă a devenit nervos în timp ce o desena pe Alexandra Măceșanu.

În momentul în care a trebuit să o deseneze pe Luiza Melencu, lucrurile s-au schimbat. Gheorghe Dincă a desenat-o mai mare, mai matură pe prima sa victimă, mai informează sursa citată.

Adauga un comentariu