Cancan

Ce spune Șerban Huidu după ce Andreea Esca a mărturisit că a avut COVID-19

Publicat: 22 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Șerban Huidu a făcut mai multe comentarii publice, după ce Andreea Esca a mărturisit că a avut Covid-19.

După ce, în urmă cu două zile, Andreea Esca a confirmat informațiile pe care noi le-am publicat încă de acum o săptămână, numeroase vedete și-au exprimat părerea vizavi de cele spuse de știristă.

Printre cei care au abordat subiectul se numără și Șerban Huidu. El a scris pe blogul său despre modul în care Esca și Pro TV au gestionat situația delicată.

„E o greșeală cumplită!”

„(Andreea Esca, n.r.) Este omul cel mai prezent și vizibil al PROTV-ului și nu e puțin lucru. Totuși a băga pumnul un gură colegilor ziariști (chit că unii dintre ei sunt foarte proști-după cum am scris mai sus) și a le interzice să scrie despre Esca e o greșeală cumplită.

Si da, mi-ar fi placut ca Primatv sa ma apere macar o zecime din cat a aparat-o proteve-ul pe Esca. Eu am avut parte de un sobor de popi si un priveghi facut de fostul coleg Gainusa. Ce spera sa ma ingroape mai repede. Rusine sa iti fie Misule pentru magaria aia.

Acum 9 ani eram sfârtecat de colegii din presă. Pro tv știa și cum s-a întâmplat, au pus o simulare cică de la mine din mașină. Bucăți m-au făcut. Și totuși nu mi-am permis odată, subliniez o singură dată, sa invoc dreptul la viață privată.

Când o persoană ajunge publică, dreptul la viață privată dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat în budigăi la vestiarul de la sală sau infamul penelist Paul Păcuraru, care-i dădea-n cap în fața calculatorului. Asta înainte de GDPR”, a scris Huidu pe blog.

Adauga un comentariu