Sport

CFR Cluj a pierdut meciul cu echipa UTA Arad cu scorul de 0-1

Publicat: 23 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CFR Cluj a pierdut meciul cu echipa UTA Arad cu scorul de 0-1
CFR Cluj UTA Arad

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, anunță news.ro.

Golul a fost marcat de Hora, în minutul 75, cu un şut de la marginea careului.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu (Zunic ’87), Burcă, Camora – Itu (Debeljuh ’46), Soares (Djokovic ’82), Păun – Chipciu (Costache ’72), Rondon (Vojtus ’82), Pereira. Antrenor: Dan Petrescu

UTA: Iacob – Roumpoulakou, Benga, Da Silva, Tomozei – Miculescu (Buhăcianu ’46), Roşu, Albu, Tescan (Popescu ‘90+4) – Hora (Melinte ’87), Morar (Rus ’72). Antrenor: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Zunic ‘90+3 / Buhăcianu ’50, Roşu ’86, Tescan ‘90+4

Arbitri: Iulian Călin – George Neacşu, Romică Bîrdeş – Robert Avram

Observator: Aron Huzu.

Lovitură de teatru. Înlocuitor de top pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Îi ia locul românului, după ce a antrenat naționala Italiei

CFR Cluj poate da o adevărată lovitură de imagine cu viitorul antrenor, după plecarea lui Dan Petrescu (52 de ani). „Bursucul” e pe picior de plecare din Gruia, dar șefii au găsit o variantă de excepție pentru viitorul băncii tehnice. Gian Piero Ventura (72 de ani), fostul selecționer al Italiei, se află pe lista conducerii campioanei României pentru înlocuirea lui Dan Petrescu. Gian Piero Ventura ar fi un înlocuitor de top pentru Dan Petrescu.

Gian Piero Ventura, fostul selecționer al Italiei, dorit la CFR Cluj

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după ce au apărut oferte pentru antrenorul român cu care CFR a câștigat trei titluri de campioană la rând în Liga 1 și a făcut performanță în Europa League. Dar șefii campioanei nu stau cu mâinile în sân. Presa din Italia scrie că Gian Piero Ventura, 72 de ani, fostul selecționer al naționalei Italiei și antrenor la Napoli, Torino sau Sampdoria, e printre numele aflate pe lista cu înlocuitori pentru Dan Petrescu.

„Pentru banca românilor de la CFR Cluj, care evaluează viitorul antrenorului Dan Petrescu, apare profilul lui Gian Piero Ventura, care este unul dintre principalii candidați la preluarea băncii tehnice a echipei”, scriu jurnaliștii italieni.

Pe lângă Gian Piero, italienii scriu și că Leonardo Semplici este un alt candidat pentru a prelua CFR Cluj dacă Dan Petrescu dă curs, așa cum se scrie, ofertei din Arabia Saudită.
În vârstă de 72 de ani, Gian Piero Ventura are un CV extrem de bogat. A antrenat doar în Italia, iar numele cele mai importante sunt Napoli, Sampdoria, Lecces, Cagliari, Udinese sau Torino. Tehnicianul a stat și pe banca naționalei Italiei, între 2016 și 2017. Ultima experiență ca antrenor a lui Gian Piero Ventura este cea de la Salernitna, o echipă din liga a treia din Italia.

Dan Petrescu este ademenit cu un salariu stelar în Arabia Saudită

Sosit la CFR Cluj în vara lui 2017, Dan Petrescu a dat startul unei noi ere în Gruia. Cu antrenorul român la cârmă, clubul din Gruia a cucerit trei titluri de campioană la rând și a ajuns pentru a doua oară la rând în grupele Europa League. Anul trecut, CFR Cluj a ajuns până în 16-imile de finală ale Europa League, de unde a fost eliminată, fără să piardă, de FC Sevilla, cea care avea să și câștige trofeul. Acum, după trei ani și multe performanțe la Cluj, Petrescu la un pas să plece din nou de la echipă.

Dan Petrescu a mai plecat o dată, în China, la Ghuizhou Hengfeng, iar acum e dorit în Arabia Saudită, de Al Nassr. Clubul saudit îi oferă lui Dan Petrescu un salariu de excepție, de 2,5 milioane de euro în primul sezon. Dan Petrescu ar urma să semneze cu Al Nassr pe doi ani, iar în al doilea sezon să încaseze 3 milioane de euro pe an. În total, „Bursucul” Petrescu și-ar rotunji conturile cu 5,5 milioane de euro, o sumă uriașă.
Despre antrenorul CFR-ului s-a spus că are o ofertă și din Turcia, neconvingătoare, însă, pentru Dan Petrescu.

 

Adauga un comentariu