Sport

Cristiano Ronaldo pregătește o revenire de senzație! Portughezul, gata să plece de la Juventus

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristiano Ronaldo pregătește o revenire de senzație Portughezul gata să plece de la Juventus

Se pare că relația tot mai tensionată dintre Cristiano Ronaldo (34 de ani) și Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, îl poate împinge pe portughez să plece de la „Bătrâna Doamnă”! Mai mult, fostul Balon de Aur s-ar pregăti de o revenire de senzație.

Jurnalistul Eduardo Inda a afirmat, în cadrul emisiunii „Chiringuito”, că Ronaldo se gândește să plece din Italia dacă Juve nu va câștiga Champions League în acest sezon și că s-ar afla deja în discuții cu oficialii lui Manchester United, pentru a se întoarce pe Old Trafford.
Ronaldo a adunat 292 de partide în tricoul „diavolilor”, în care a marcat de 118 ori și a oferit 69 de assist-uri. Portughezul a jucat la United în perioada 2003-2009, în care a câștigat, printre altele, un trofeu Champions League și de trei ori titlul din Premier League.

Cristiano Ronaldo l-ar fi înjurat pe Maurizio Sarri

Modul în care Cristiano Ronaldo a ales să părăsească terenul la schimbarea sa cu Dybala, în meciul Juventus – Milan 1-0, a trezit un interes enorm. Cei mai mulți l-au criticat dur pe jucător, iar unii au mers mai departe și l-au acuzat că l-ar fi înjurat pe Maurizio Sarri, care îl schimba pentru al doilea meci la rând după ce a procedat la fel și la Lokomotiv – Juventus 1-2. Portughezii au apelat la cei mai buni experți în citirea pe buze, în fonetică și interpretarea verbală. Pentru că au fost jurnaliști și experți în fotbal care au spus că jucătorul ar fi strigat celebra înjurătură italienească „vaffa …” au vrut să vadă dacă este real sau nu.

Concluzia specialiștilor a fost că Ronaldo nu l-ar fi înjurat pe Sarri, ci a strigat „Porra caralho”. Sinonimul din portugheză pentru „What the fuck”. Reacție nervoasă la schimbare, dar fără să-l înjure pe antrenorul său, scriu italienii.
Conducerea lui Juve îl așteaptă pe Ronaldo la o ședință după meciurile Portugaliei, în care îi vor cere să-și ceară scuze în vestiar.

Reacția lui Sarri după ieșirea lui Ronaldo

Schimbat în minutul 55 cu Dybala, Ronaldo a plecat direct la vestiare, a făcut duș și a plecat acasă. La final, Maurizio Sarri a făcut o declarație aplaudată și de Mircea Lucescu.

„Trebuie să-i mulțumim lui Ronaldo, pentru că a făcut sacrificii să fie pe teren în seara asta, într-o situație dificilă. A făcut tot posibilul să joace, dar am văzut că nu e în apele lui și am decis să-l schimb. E firesc ca un fotbalist să fie iritat în momentul schimbării, mai ales când a muncit atât de mult să fie pe teren. În ultima lună, Ronaldo a avut o problemă la genunchi, din cauza unei lovituri primite la un antrenament. I-a fost afectat ligamentul colateral și când joacă sau se antrenează la intensitate mare, îl jenează.
Accidentarea îi afectează evoluțiile și nu este la cel mai înalt nivel în acest moment. Toți jucătorii care dau tot ce au mai bun sunt nervoși când sunt schimbați. Un antrenor și-ar face griji mai degrabă dacă nu ar fi așa”, a afirmat Sarri, după meciul cu AC Milan

Adauga un comentariu