Actualitate

Dan Barna incă îl susţine pe Vlad Voiculescu în pofida gafelor extreme făcute de ministrul Sănătății

Publicat: 12 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Barna incă îl susţine pe Vlad Voiculescu în pofida gafelor extreme făcute de ministrul Sănătății
Dan Barna, vicepremierul USR din Guvernul României, susține că reformele nu se pot face din cauza unor întârzieri

Dan Barna, președintele USR incă îl susţine pe Vlad Voiculescu. Barna, probabil, a rămas singurul susţinător al actualului ministru al Sănătății. Vorbim despre faptul că, în pofida gafelor extreme făcute de Voiculescu, Barna se încăpăţânează să îl susţină pe acesta.

Președintele USR a vorbit despre faptul că singurul lucru despre care se va vorbi în coaliţie va fi dialogul. Vicepremierul României respinge ideea de remaniere şi demisie a ministrului Sănătății, asta în pofida faptului că mai toată atenţia publică este concentrată asupra acestui aspect iar premierul Florin Cîțu a lăsat să se înţeleagă că este iminentă o astfel de decizie.

Dan Barna incă îl mai susţine pe Vlad Voiculescu şi nu crede în demiterea acestuia

Prezent în Parlament, Dan Barna a vorbit despre o eventuală demitere a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta a exclus o astfle de decizie spunând că este vremea dialogului şi că în coaliţie nu se va aborda un astfel de subiect.

„Eu cred că după această ședință a Coaliției vom intra în logica unei coaliții stabile și a unui Guvern care face ce are de făcut”, a spus Barna.

Surse USR PLUS au declarat pentru Digi24.ro că „nu se pune problema” înlocuirii lui Vlad Voiculescu de la Sănătate.

Vlad Voiculescu, gafă după gafă, la Ministerul Sănătății

Incă de la preluarea mandatului de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a continuat să facă gafă după gafă. Vorbim despre administrarea deficitară a pandemiei dar şi despre faptul că acesta şi-a luat zeci de consilieri lângă el. De altfel, acesta şi-a delegat aproape toate atribuţiile către consilierii lui, Voiculescu având un rol mai degrabă decorativ.

Cu toate acestea, ultimul scandal pare să fi atins un punct în care mai toată lumea îi cere demisia acestuia. Vorbim despre scandalul legat de evacuarea Spitalului Foișor, scandal în care noaptea au fost evacuaţi zeci de pacienţi abia operaţi.

Silviu Mănăstire îl sancţionează pe Vlad Voiculescu

Prezent într-o emisiune TV, Silviu Mănăstire l-a sancţionat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spunând că a căpătat capital politic într-un mod mizerabil prin tragedia de la Colectiv:

Voiculescu ce cu declaraţia asta? Mai Vlad Voiculescu, când tu ai instrumentalizat şi ai călărit o tragedie ca cea de la Colectiv, ţi-ai făcut filme de promovare. Ai folosit în mod cinic, subuman, mizerabil acea tragedie de la Colectiv, şi ţi-ai făcut capital şi soclu politic, tu mai ai dreptul să vorbeşti despre conotaţii politice despre ce s-a întâmplat la Foişor că este folosit pentru capital politic? Eşti în stare să mai vorbeşti, Vlad Voiculescu?  menționa Silviu Mănăstire.

Vlad Voiculescu este mai preocupat să numească politic Consilii de Administraţie

Ministrul Sănătăţii este mai degrabp preocupat să numească politic Consilii de Administraţie din spitale decât să gestioneze eficient pandemia. Dezvăluirea jurnaliştilor de la psnews arată faptul că, Vlad Voiculescu a numit un manager interimar la Spitalul de Urgențe din Târgu Mureș și, pentru a controla concursul, a schimbat peste noapte tot Consiliul de Administraţie a spitalului, consiliu care controlează concursul de numire a managerului unităţii medicale:

La Târgu Mureş îi expira managerului mandatul, Consiliul de Adminsitratie organizează concurs pentru ocuparea acestui post şi, ce să vedem, domnul Voiculescu, la câteva minute după ce această decizie a Consiliului este comunicată public, numeşte şi un manager şi un Consiliul de Administraţie din rândul apropriaţilor domniei sale. a spus deputatul Florin Roman.

Adauga un comentariu