Sport

Dan Petrescu a plecat spre Golf. Fostul antrenor al CFR Cluj poate câștiga 5,5 milioane de dolari de la Al Nasr

Publicat: 18 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Petrescu a plecat spre Golf. Fostul antrenor al CFR Cluj poate câștiga 55 milioane de dolari de la Al Nasr

Cresc șansele ca Dan Petrescu să preia în curând o echipă. Și nu este vorba despre orice echipă, chiar dacă nu este una din Europa, deși în ultima vreme au fost vehiculate mai multe nume din Anglia, Scoția și Franța. Al Nasr Ryadh este una dintre echipele mari din Arabia Saudită, principala rivală a lui Răzvan Lucescu în ultimul sezon, în fața căreia a câștigat campionatul și Cupa.

În 2016, Dan Petrescu a semnat pentru Al Nasr Dubai, din Emiratele Arabe Unite, pe care a condus-o 7 luni înainte să fie înlocuit cu Cesare Prandelli.
Propunerea primită de Petrescu de la Al Nasr încă de pe vremea în care nu părăsise banca tehnică a CFR-ului este de actualitate pentru că saudiții nu au reușit să-l convingă pe Rui Vitoria să plece de la echipă fără să ceară plata clauzei de 6 milioane de euro.
Cunoscutul antrenor portughez are contract până în iunie 2022, dar echipa are rezultate foarte proaste, locul 15 din 16, și saudiții îl vor plecat. Dacă totul decurge conform planului, Petrescu va avea un salariu de 2,5 milioane de dolari în primul an și 3 milioane în cel de-al doilea sezon.

Ce a spus Dan Petrescu la plecarea din România

„Trebuie să o ofertă bună, de care să fiu mulțumit. O echipă care să aibă ambiții.
Eu tot timpul am spus, România rămâne mereu o opțiune pentru mine, e normal, e țara mea. În ultimii ani m-am simțit excelent pentru că am câșltigat.
Sunt foarte mulți jucători buni, nu numai la CFR, care m-ar interesa”, a declarat Dan petrescu la plecarea spre Dubai, unde locuiește familia sa

Adauga un comentariu