Sport

Dan Petrescu a vorbit deschis despre ofertele primite: „Sunt singurele țări în care m-aș duce!”

Publicat: 25 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Petrescu a vorbit deschis despre ofertele primite Sunt singurele țări în care m-aș duce

Dan Petrescu recunoaște că despărțirea de CFR Cluj devine iminentă. Antrenorul care a reușit să califice echipa în primăvara Europa League a dezvăluit că este tentat de o nouă aventură în străinătate, mai ales că nu duce lipsă de propuneri. „Am o ofertă din China, dar nu e nimic concret, sunt alte cluburi mai aproape. Din Vest sunt doar din liga a doua și nu vreau să vin decât din vară. Atunci, dacă ar fi un proiect să încep în liga a doua în Italia sau Anglia, m-aș duce. Sunt singurele țări în care m-aș duce,” a anunțat Dan Petrescu într-un interviu pentru emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport 1.

Dan Petrescu, omul cu trofeele la CFR Cluj

Dan Petrescu a cucerit două titluri la rând cu CFR Cluj. Ultima oară, în finalul sezonului trecut, s-a întors din China pentru a păstra trofeul în Gruia.
„Dacă nu luam titlul, era dezastru, pentru că lăsasem o echipă unde aveam contract, un contract mare și un bonus extraordinar dacă promovam, și mergeam undeva unde nu am reușit să câștig. Era dezastru! Nu cred că mă mai țineau dacă pierdeam campionatul, vă dați seama, era tragic!,” a mărturisit tehnicianul campioanei.

CFR a încheiat anul pe primul loc

CFR a terminat anul pe prima poziție în Liga 1, iar dacă Dan Petrescu va pleca, va lăsa echipa în pole position pentru câștigarea campionatului și calificată în primăvara Europa League.
Dan Petrescu este tehnicianul care a cucerit ultimele două campionate cu CFR, dar după primul titlu a decis să plece de la echipă. Tehnicianul de 52 de ani a revenit însă pe finalul sezonului trecut și a pus umărul la cucerirea unui nou trofeu. Antrenorul în vârstă de 52 de ani mai are în palmares un titlu câștigat în Liga 1, cu Unirea Urziceni, în 2009. De-a lungul carierei, Dan Petrescu a antrenat, în afara țării, în Polonia, Rusia, Qatar, China și Emiratele Arabe Unite.

Echipele la care a antrenat Dan Petrescu

Sportul Studențesc
Rapid București
Wisla Cracovia
Unirea Urziceni
Kuban Krasnodar
Dinamo Moscova
Al-Arabi
ASA Târgu Mureș
Jiangsu Suning
Al-Nasr
CFR Cluj
Guizhou Hengfen

Adauga un comentariu