Actualitate

Dana Budeanu spune că mai are înregistrări cu Nicușor Dan

Publicat: 20 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Controversatul designer Dana Budeanu a declarat că mai are înregistări cu Nicușor Dan, după ce a difuzat înregistrarea audio în care politicianul sună un consilier al unui primar de sector pentru a interveni în cazul demolării restaurantului unui om de afaceri.

„Eu am mai multe înregistrări, nu doar pe aceasta. Înregistrările arată clar că este o speță care ține de mai mult timp. Nu știu de cât timp, dar e o speță care ține de ceva timp. Nu sunt înregistrări din aceeași zi“, spune Dana Budeanu.

Dana Budeanu mai are înregistrări cu Nicușor Dan

Creatorul de modă susține că dezvăluirile despre Nicușor reprezintă doar 1% din ceea ce știe despre candidatul PNL la Primăria Capitalei.

„Dezvăluirile mele sunt 1% din ce știu despre Nicușor Dan. Mai am înregistrări cu Nicușor Dan. Celelalte înregistrări sunt funny rău. Dl Nicușor Dan era în carantină”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu a anunțat că va mai face niște dezvăluiri legate de Nicușor Dan.

„O să fac o nouă dezvăluire. Nu pot să spun ce pentru că am exclusivitate. Mâine o fac, la ora 11.00. Este adevărul. Eu nu cred că mai există altă rupere după marea descoperire. Este continuarea adevărului și atât. Este un subiect extrem de documentat, nu doar de mine. Eu doar am preluat o documentare și am încercat să văd ce e acolo și eu cred că este un subiect pentru cineva puternic care poate face mult mai mult decât fac eu”, a spus Dana Budeanu.

Înregistrarea cu Nicușor Dan care a iscat un scandal monstru, făcută publică de Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicușor Dan, în care candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei pare a-și exercita influența asupra unui angajat al Primăriei Sector 4 în tentativa de a opri demolarea unei clădiri.

Pe înregistrare, interlocutorul lui Nicușor Dan este Cristian Zărescu, consilierul primarului Daniel Băluță. Zărescu a explicat că este vorba despre cinci astfel de convorbiri cu Nicușor Dan, iar clădirea pe care acesta încerca să o protejeze aparținea unui om certat cu legea, care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4.

„Această înregistrare este dintr-un şir de înregistrări dintre cei doi. Nicuşor Dan face trafic de influenţă, în favoarea acestui domn. A venit un nene într-o zi şi şi-a luat o parcelă în parc, după care domnul Mitrache a construit fără autorizaţie în parc, într-un copac. A construit o casă, este acolo. El spune că este restaurant, purul Nicuşor Dan a intervenit conform declaraţiei din seara aceasta şi recunoaşte înregistrarea. El (Nicuşor Dan n.r.) a intervenit în calitate de mediator, declară dânsul”, susţine Dana Budeanu.

Trafic de influență

Dana Budeanu îi solicită lui Nicușor Dan să spună dacă fapta sa este sau nu trafic de influenţă.

„Doresc ca Nicuşor Dan să ne spună în direct că ceea ce a făcut nu este trafic de influenţă. Este o decizia a CCR-ului, nu aveţi voie să intervenţi lângă nicio autoritate. În epoca Kovesi era nenorocire, să asculte dânsă. Ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă, punct. Eu sunt om foarte corect, foarte deschis, dar această puritate. Eu nu fac parte din niciun partid, faptul că susţin pe Firea nu înseamnă nimic. Aşa funcţionaţi, suntem cu voi sau suntem împotriva voastră. Vreau să fim corecţi, ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă. Se aude, ce să negi din asta?!” , menționează Dana Budeanu.

Adauga un comentariu