Local

Daniel Pancu a demisionat de la Poli Iași

Publicat: 28 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Pancu a demisionat de la Poli Iași
Daniel Pancu a demisionat de la Poli Iași din cauza rezultatelor slabe a echipei

Daniel Pancu, antrenor în ultimele luni la Poli Iași, a demisionat de la formaţia din dealul Copoului. Din cauza rezultatelor slabe ale clubului ieşean, Daniel Pancu a decis să rezilieze de comun acord contractul pe care acesta îl avea cu gruparea ieșeană.

„Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist”, a declarat președintele clubului ieșean, Ciprian Paraschiv.

Daniel Pancu: „Am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună“

Antrenorul formației ieșene a precizat că a încercat să facă tot posibilul pentru a avea rezultate bune la gruparea ieșeană și că regretă că nu a prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului „Emil Alexandrescu“.

„Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului «Emil Alexandrescu». Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!”, a spus Daniel Pancu.

Adauga un comentariu