Actualitate

Dosare pe numele procurorilor Laurei Codruța Kovesi: Mircea Negulescu și Alfred Savu, acuzaţi de cercetare abuzivă

Publicat: 09 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dosare pe numele procurorilor Laurei Codruța Kovesi Mircea Negulescu și Alfred Savu acuzaţi de cercetare abuzivă
Mircea Negulescu „Portocală“

Dosare pe numele procurorilor Laurei Codruța Kovesi. Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) pregătesc un nou dosar de corupție pe numele fostilor procurori de la unitatea de elită a DNA, Mircea Negulescu și Savu Alfred.
Cei doi au fost citați la sectie pentru a li se aduce la cunostinta calitatea de suspecți în dosarul judecătoarei din Sinaia, Ruxandra Popescu.

 

Dosare pe numele procurorilor Laurei Codruța Kovesi. Foștii procurori Mircea Negulescu și Alfred Savu sunt acuzați de cercetare abuzivă și represiune nedreaptă. Mai exact, au falsificat probe și in dosarul instrumentat de ei pe numele magistratului. Intr-un mod mincinos au acuzat-o pe judecatoarea Popescu că ar fi primit mită o haină de blana. După trei ani de procese, Ruxandra Popescu a fost achitata.

Ruxandra Popescu, victima procurorilor de la DNA Ploiești

Dosare pe numele procurorilor Laurei Codruța Kovesi. Ruxandra Popescu a povestit vara trecuta cum cei doi i-au distrus viața și cariera. „Am fost trimisă în judecată pentru ca mai apoi să fiu achitată definitiv. Am avut calitatea de inculpat 1179 de zile. A fost o luptă, pot să spun. O văd și ca pe o experiență de viață și ca pe o încercare. Am fost o luptătoare. (…) Acuzațiile au fost că în schimbul acceptării promisiunii de a primi o haină de blană mi-aș fi încălcat responsabilitățile de serviciu.. au spus că s-ar fi produs un prejudiciu de 20.000 de euro”, a povestit la acea vreme Ruxandra Popescu.
Dosarul a fost instrumentat de foștii procurori Mircea Negulescu și Alfred Savu.

Adauga un comentariu