Cancan

Durerea cu care a murit Ovidiu Danci

Publicat: 15 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Moartea lui Ovidiu Danci la doar 39 de ani a căzut astăzi ca un trăsnet. Balerinul a murit cu o durere care îl apăsa de multă vreme, dorul de fosta lui soție.

Deși dansatorul divorțase de Cristina Remmer în urmă cu mai bine de un deceniu, acum șase ani Danci a făcut declarații extrem de emoționante despre fosta soție.

Ovidiu Danci a divorțat acum peste 10 ani

„Mi-e dor de sotia mea, povestea noastra de iubire a fost de poveste. De cinci ani nu am mai iubit pe nimeni, ea a fost totul pentru mine. Pana aseara am crezut ca nu o sa mai fiu binecuvantat sa iubesc, gen ca in filme si povesti. Dumnezeu ma iubeste si m-a binecuvantat cu acel ONE MOMENT de iubire eterna! A fost nevoie doar de o privire ca totul in jurul nostru sa mai existe. Impartasesc cu voi acest sentiment deoarece aseara am trait cel mai frumos moment din intreaga viata. Am intalnit ceea ce inseamna iubirea adevarata”, scria Ovidiu Danci pe o rețea socială in luna septembrie a anului trecut.

Ovidiu Danci, care aflase recent că suferă de leucemie, a ajuns, joia trecută, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și transferat la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele zile, iar decesul a survenit rapid.

Adauga un comentariu