Sport

Dybala a ieşit a patra oară pozitiv la COVID-19! Nu este cunoscut niciun alt caz asemănător

Publicat: 29 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dybala a ieşit a patra oară pozitiv la COVID-19 Nu este cunoscut niciun alt caz asemănător
1

Vedeta lui Juventus Torino, Paulo Dybala, 26 de ani, a fost fost supusă unui nou test pentru COVID-19. Este al patrulea într-o lună şi jumătate şi de fiecare dată a ieşit pozitiv!

Dybala, Rugani şi Matuidi au fost jucătorii de la Juventus Torino infectaţi cu noul coronavirus. Între timp, Rugani şi Matuidi au fost declaraţi vindecaţi.

Dybala, a patra oară pozitiv la COVID-19 într-o lună şi jumătate

În fotbal, cel puţin, nu mai este cunoscut un alt caz asemănător cu al lui Paulo Dybala. Spre norocul fotbalistului argentinian, el nu se mai simte rău, aşa cum i s-a întâmplat prima dată. Dar nu va putea reveni alături de colegi la antrenamente atunci când Juve va reîncepe pregătirea.

Informaţia a fost dezvăluită într-o emisiune TV şi preluată de AS. Prima testare pozitivă pentru Paulo a fost pe 21 martie, atunci când şi prietena sa a primit acelaşi rezultat. La sfârşitul lui martie, fotbalistul a povestit cum s-a simţit prima dată când a contractat virusul.

„Acum sunt mai bine după ce am suferit zilele trecute. Încerc să mă antrenez, până acum nu am fost capabil.

Respiram cu greutate, mi se tăia răsuflarea după 5 minute, nu mai aveam aer dacă voiam să mă pregătesc fizic. Mă durea tot corpul, toți mușchii mă dureau,” a dezvăluit jucătorul pentru site-ul lui Juventus. Dybala rămâne în izolare la Torino.

Adauga un comentariu