Actualitate

Elena Băsescu a rămas fără autoturism, după ce a parcat neregulamentar – FOTO

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Băsescu a rămas fără autoturism după ce a parcat neregulamentar - FOTO
Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României Traian Băsescu

Elena Băsescu, candidatul Partidului Mişcarea Populara pentru Camera Deputaților în Constanța, a fost amendată contravenţional pentru că a parcat într-un loc neregulamentar. Aceasta îşi recunoaşte greşeala şi a menţionat ca după ce îşi va plăti amendă, va merge să-şi ridice vehiculul. De asemenea, a ţinut să precizeze că pe viitor va fi mai atentă şi va parcă în locuri special amenajate pentru acest lucru.

„Înţeleg că am greşit, voi plăti amendă şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina”.

EBA a parcat pe un loc hașurat

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României Traian Băsescu, a venit în Constanța și a parcat în fața blocului unde locuiește, pe un loc hașurat. Astăzi, 6 noiembrie 2020, EBA a fost înștiințată că i se va ridica mașina de către compania municipală. Astfel, a fost amendată contravențională. Pe lângă aceasta, EBA va trebui să scoată din buzunar și pentru ridicarea mașinii din locurile special amenajate pentru autoturismele preluate de compania municipală.

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amendă şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina”, scrie pe Facebook Elena Băsescu.

Lipsa locurilor de parcare în municipiul Constanța

Elena Băsescu a invocat lipsa locurilor de parcare din orașul Constanța. Fiica lui Traian Băsescu speră ca noua administrație locală din municipiu își va respecta angajamentele de a construi mai multe parcări în oraș. A ținut să conchidă prin faptul că nu își caută scuze, ci doar a precizat care este problema. De asemenea, EBA a clarificat faptul că nu a parcat într-o stație de autobuz, ci pe un loc hașurat.

„Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina”, adaugă fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc…

Posted by Elena Basescu on Friday, 6 November 2020

Elena Băsescu candidează la alegerile parlamentare pe lista PMP

Fostul europarlamentar Elena Băsescu, va candida la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020 pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa. Fata cea mică a fostului preşedinte al României Traian Băsescu va fi pe primul loc la Camera Deputaţilor, unde s-a și angajat de curând.

PMP Constanţa a transmis, joi, 15 octombrie, că lista de la Senat a partidului va fi deschisă de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi fost prefect al judeţului Constanţa.

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis atunci PMP Constanţa printr-un comunicat de presă.

Adauga un comentariu