Cancan ultimă oră

Eveniment surpriză în showbiz-ul din România! Flick Domnul Rimă s-a căsătorit

Publicat: 30 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eveniment surpriză în showbiz-ul din România Flick Domnul Rimă s-a căsătorit
Denisa Hodișan și Flick sunt foarte fericiți împreună

Flick „Domnul Rimă”, celebrul DJ de la Radio ZU și cunoscut pentru rimele inedite, s-a căsătorit cu iubita sa, modelul Denisa Hodișan, care a câștigat Miss Planet 2019, pe o plajă din Creta. Vestea cea mare a fost dată chiar de Flick pe contul său de Facebook, bineînțeles în rime.

„De azi, în fiecare zi, / Am să îți țin în mână mâna / Și-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!”, a fost mesajul lui Flick, însoțit de o fotografie chiar de la ceremonia desfășurată pe o plajă din Creta.

Postarea lui Flick a fost apreciată de peste 25.000 de oameni în numai o oră de la publicare. Cei doi s-au hotărât într-o zi să meargă în Grecia și să se căsătorească, iar nașii i-au găsit direct pe… plajă.

Flick Domnul Rimă și iubita lui, nuntă de vis pe o plajă din Creta

Nașii celor doi au fost nimeni alții decât colegul lui Flick de la Radio ZU, Daniel Buzdugan și soția sa, Monica.

„Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)

La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție!
Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa!

Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!”, a scris Daniel Buzgudan într-o postare pe Facebook.

 

Adauga un comentariu