Cancan ultimă oră

Gabriela Firea a chemat salvarea la Primărie. Primarul general a ajuns de urgenţă la Spitalul Cantacuzino

Publicat: 02 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alertă la Primăria București! Potrivit surselor CANCAN.RO, o ambulanță a fost chemată de urgență la Primărie, iar medicii au urcat chiar la etajul 1, unde edilul Gabriela Firea are biroul.

Sursele cancan.ro susțin că Primarul General a primit îngrijiri medicale chiar în birou, iar, după aproape 20 de minute, a ajuns la Spitalul Cantacuzino, de lângă Piața Domenii.

Primarul Capitalei nu a mers cu salvarea la spital. La scurt timp după ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Gabriela Firea a ieșit din clădirea Primăriei Generale, a urcat grăbită în mașină și a plecat spre spital. Aceleași surse au mai precizat că primarul Capitalei a oprit mașina la o farmacie, de unde șoferul i-a adus medicamente.

Problemele de sănătate ale Gabrielei Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie 2019, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”.
Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina.
În mai, anul trecut, Gabriela Firea a vorbit despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită. Firea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede. Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu.
Adauga un comentariu