Sport

Gaziantep îi cere lui Marius Șumudică să se întoarcă în Turcia! „Nu înteleg de ce sunt atât de frustrați!”

Publicat: 24 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gaziantep îi cere lui Marius Șumudică să se întoarcă în Turcia Nu înteleg de ce sunt atât de frustrați

Marius Șumudică a revenit în țară cu toți românii din staff-ul tehnic. Șumudică a revenit în țară cu un avion privat, împreună cu tot staff-ul alcătuit de români. În presa din Turcia, antrenorul român a fost acuzat că a părăsit țara fără să anunțe conducerea clubului Gaziantep de această decizie. Antrenorul român spune că a vorbit cu baskanul echipei înainte să plece, dar acum președinții echipei îi cer să se întoarcă pe 27 în Turcia:

„Sunt puțin mirat de atitudinea celor doi președinți. Mi-au comunicat pe WhatsApp ca pe 27 să vin acolo împreună cu echipa. Eu am avut o discuîie cu baskanul clubului, i-am explicat că voi pleca acasă, după care ieri am vorbit și am stabilit programul dupa niște date după ureche. Federația nu a luat încă nicio decizie. Nu înțeleg atitudinea lor, de ce îi deranjează că am plecat acasă din moment ce m-a anunțat. Cel mai important e să stăm în casă, eu am venit să stau în casa cu familia mea. Nu se face niciun fel de antrenament. Noi ne-am făcut treaba din punct de vedere profesional. Aripa hotelului în care stăteam s-a inchis. Am fost atât de deștept încât știam unde se va ajunge. Am făcut un filmuleț prin care să vadă toată lumea că hotelul e închis și ni s-a spus să îl părăsim. Tot ceea ce se întâmplă se precipită. Primisem mail de la Turkish, care acum nu mai zboară decât cu 4 capitale. La București nu va mai zbura din 26 martie. Când am vrut să mă întorc, din 4 curse mai ramăsese doar una”, a declarat Marius Șumudică.

A semnat cu ochii închiși

Antrenorul român nu înțelege de ce turcii sunt atât de frustrați!

„Nu înțeleg de ce sunt atât de frustrați că eu am reușit să iau un avion privat și am plecat, gândindu-mă să nu fiu infectat, să nu stau cu multă lume. Le-am spus că dacă în data de 17 va începe campionatul, pe 1 mă voi întoarce. Vom vedea când se va relua, eu sunt sub contract cu ei. Mai am un an de zile, eu aveam până în vară, dar ei, datorită rezultatelor, mi-au propus să mai rămân un an. Am semnat cu ochii închiși pentru că echipa e făcută de la 0 de mine. Echipa asta a jucat cu 2.000 de suporteri în stadion și a ajuns să joace cu 20.000”, a spus Șumudică

Adauga un comentariu