Cancan

George Burcea o atacă dur pe Andreea Bălan! Ce dezvăluiri a făcut despre fosta soție

Publicat: 17 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Burcea o atacă dur pe Andreea Bălan Ce dezvăluiri a făcut despre fosta soție
Actorul George Burcea a făcut unele dezvăluiri inedite despre fosta sa soție, Andreea Bălan

George Burcea o atacă dur pe Andreea Bălan! Actorul a făcut declarații inedite din căsnicia pe care a avut-o cu mama fetițelor lui. Concurentul emisiunii Ferma a povestit inclusiv cum a fost turnat la Poliție de cea care i-a fost soție.

George Burcea a făcut declarații despre fosta căsnicie cu artista Andreea Bălan. Actorul a dat cărțile pe față și a povestit cu lux de amănunte cum Andreea „l-a dat în gât” la Poliție. De asemenea, acesta a mai povestit și cum își vede fetele doar la ea acasă.

George Burcea o atacă dur pe Andreea Bălan

George Burcea a oferit un interviu pentru filmările noului sezon al emisiunii „Ferma. Orășeni vs. săteni”. Actorul a vorbit despre despărțirea de ce care i-a fost până de curând soție. Totodată, a dat detalii și despre comportamentul pe care îl are Andreea de câte ori merge să își viziteze fiicele.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune. În timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun. Toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus actorul în cadrul show-ului de la Pro TV.

Andreea Bălan și iubitul ei, vacanță de vis

Între timp, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost plecați din România într-o mică vacanță.

„Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile”, a povestit o sursă apropiată celor doi.

Mai mult decât atât, pentru prima oară, Andreea Bălan a avut surpriza să fie cu adevărat răsfățată.

„Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza. A închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa”, a mai spus sursa citată.

Acum, după ce George Burcea o atacă dur pe Andreea Bălan, rămâne de văzut cum va reacționa cântăreața. Bineînțeles, după ce revine din vacanța cu iubitul ei.

Adauga un comentariu