Sport

Ianis Hagi, uluit de fanii lui Glasgow Rangers! Ce s-a întâmplat după ce scoțienii au aflat că rămâne pe Ibrox Park

Publicat: 20 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ianis Hagi uluit de fanii lui Glasgow Rangers Ce s-a întâmplat după ce scoțienii au aflat că rămâne pe Ibrox Park
Fotbalistul român Ianis Hagi a devenit repede un idol la Glasgow Rangers

Glasgow Rangers l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi, iar fotbalistul român a intrat repede în grațiile fanilor scoțieni. Transferul lui Ianis Hagi a fost urmat de o altă achiziție, fundașul Bassey de la Leicester

Ianis Hagi a devenit repede un idol pe Ibrox Park – mijlocașul român a intrat în grațiile fanilor lui Rangers mai ales după meciul cu Braga din Europa League când dubla sa a relansat partida. Scoțienii l-au transferat definitiv în această vară și fotbalistul de 22 de ani se antrenează acum sub comanda lui Steven Gerrard.
Într-un interviu pentru Rangers TV, Hagi a fost întrebat despre reacția suporterilor după ce au aflat că va rămâne la Glasgow.

„A fost fantastic. După ce s-a parafat transferul am fost copleșit de mesaje. De când am venit aici mă simt iubit, acum abia aștept să-i revăd și să joc din nou pentru ei. Trebuie să le mulțumesc, au fost extraordinari,” a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi: „E un semn bun ce face Glasgow Rangers!”

Transferul lui Hagi a fost urmat de o altă achiziție, fundașul Bassey de la Leicester, semn că Steven Gerrard are planuri mari pentru viitorul sezon în care vrea să întrerupă hegemonia rivalei Celtic.
„Este un semn de bun augur faptul că acest club investește chiar și în aceste vremuri dificile. Este și un motiv de speranță pentru noul sezon în care vrem să cucerim cât mai multe trofee”, a precizat Ianis.

Steven Gerrard: „Ianis Hagi s-a întors într-o formă incredibilă”

„E un transfer foarte bun pentru club. Ca jucător e fantastic, dar cel mai important pentru mine este el ca persoană. Un om fantastic, mereu dornic să învețe și să progreseze. S-a întors într-o formă incredibilă.
Vorbim despre cineva care a absorbit, la virgulă, fiecare informație. Grăsimea și greutatea corpului său sunt într-o stare perfectă în acest moment. Suntem gata să punem ceva mușchi pe el și să-l facem mai puternic. E la fel de nerăbdător ca mine”, a spus „Stevie G”, antrenorul echipei Glasgow Rangers.

Adauga un comentariu