Local

Incendiu într-o localitate din Iaşi! O persoană a decedat (EXCLUSIV) – Galerie Foto, Video

Publicat: 11 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu într-o localitate din Iaşi O persoană a decedat EXCLUSIV - Galerie Foto Video
Incendiu într-o localitate din Iaşi! O persoană a decedat (4)

În urmă cu puţin timp un incendiu a izbucnit într-o localitate din Iaşi. În localitatea Ciurbesti din judeţul Iaşi a izbucnit, la o casă, un incendiu care s-a soldat cu victime omeneşti.

Din primele informaţii pe care reporterii BZI.RO le deţin, reiese faptul că în urma incendiului, o persoană a murit. La faţa locului se deplasează un echipaj de pompieri, poliţiştii, dar şi un echipaj de prim ajutor. Momentan nu se cunoaşte identitatea persoanei decedate şi nici cauză care a dus la izbucnirea incendiului. Totuşi, o anchetă este în plină desfăşurare. La timpul transmiterii ştirii, pompierii încearcă să lichideze incendiul.

UPDATE: 20:50 Bătrânul care a decedat avea 76 de ani.

UPDATE: Pompierii încearcă să lichideze incendiul. Mai multe echipaje sunt prezente la fața locului. Nu se cunosc cauzele producerii acestuia, totuși, persoanele care îl cunosc pe bărbat au afirmat că acesta era fumător.

UPDATE 20.20: Vorbim despre un bărbat care nu se putea deplasa, dar o femeie ar fi avut grijă de acesta. Femeia plecase cu cateva minute inainte ca incendiul sa pornească.

UPDATE 20.19: În casa care a luat foc ar fi locuit o persoană care se afla în incapacitatea de a se deplasa

Vom reveni cu detalii!

Sursă foto: Arhivă.

Adauga un comentariu