Sport

Ionuț Radu știe unde va evolua din vară! Anunțul făcut de impresarul portarului român în presa din Italia

Publicat: 02 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Radu știe unde va evolua din vară Anunțul făcut de impresarul portarului român în presa din Italia
Clubul Internazionale Milano a anunţat astăzi că Ionuţ Radu a fost testat pozitiv cu coronavirus

Ionuț Radu (22 de ani), portarul român care acum este împrumutat la Parma, știe unde va evolua din vară.
Potrivit cuvintelor impresarului său, Oscar Damiani, Radu nu va rămâne la Parma și nici nu va fi împrumutat în altă parte, ci se va întoarce la Inter Milano și, cel mai probabil, va fi rezerva lui Samir Handanovic, titularul din poarta nerazzurrilor, potrivit Sempre Inter.

„Mulți impresari au interese și lansează zvonuri, dar Radu se va întoarce la Inter Milano, nu există altă variantă. Avem încredere deplină în ce ne-a spus Inter”, a explicat Damiani pentru publicația din Italia.

Ionuț Radu, cotat la 12 milioane de euro

Cotat la 12 milioane de euro, goalkeeper-ul român a început fotbalul la juniorii lui FCSB. Radu a jucat și la echipele de tineret de la Dinamo, Pergolettese și Inter.
Ionuț Radu aparține milanezilor de la Inter, însă este împrumutat la Parma. Portarul a mai evoluat și pentru Avellino și Genoa, iar pentru „Grifon” a fost titular și a bifat 52 de meciuri.

Mesajul lui Radu, după izbucnirea pandemiei de COVID-19

Radu, legitimat în prezent la Parma, a decis să ia legătura cu fanii săi, prin intermediul unui Q&A realizat pe o rețea de socializare. Goalkeeperul se antrenează în această perioadă în hotel.

„Este o situație complicată la care, cu siguranță, nimeni nu se aștepta și pentru care ar trebui să fim dispuși să facem anumite „sacrificii”. Totuși, ar trebui să fim capabili să vedem și partea „bună” a lucrurilor.
Când toate vor reveni la locul lor, vom prețui orice lucru minor la un alt nivel, natura, relațiile interumane, mersul la restaurant, la fotbal cu băieții sau la shopping cu fetele…”, a scris Ionuț Radu pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu