Actualitate

Klaus Iohannis, prima conferință de presă la Palatul Cotroceni în anul 2021 – Live Video

Publicat: 12 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Klaus Iohannis prima conferință de presă la Palatul Cotroceni în anul 2021 - Live Video
Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, a transmis vineri, 23 aprilie 2021, faptul că nu există un termen ultimativ pentru prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienta, ci este unul orientativ, făcând referire la obiecţiile Comisiei Europene privind PNRR
Președintele Klaus Iohannis va susține astăzi, la ora 18.00, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială. Este prima conferință de presă susținută în acest an.
Update: Conferința de presă a început.
„Suntem la începutul unui an extrem de important pentru dezvoltarea economică a României. Avem două direcții majore. Pe de o parte trebuie să stopăm pandemia, pe de altă parte trebuie să repornim în forță toate sectoarele economice și să începem reformele promise. Viziunea mea și a echipei guvernamentale e să avem un buget centrat pe investiții și sprijinirea mediului de afaceri, cu care vom crea premisele unei creșteri economice sustenabile. Este obligatoriu să înceapă un proces de resetare a statului, punând în centru accesul cetățeanului la servicii publice. Așadar, digitalizare și debirocratizare pe toate palierele. Am avut întâlniri cu miniștrii, avem o abordare comună. Reformele nu pot să mai aștepte, 2021 e anul în care trebuie puse bazele unei sănătoase reașezări a societății.
Adauga un comentariu