Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a postat imagini cu Corina Caciuc, gravidă a doua oară, chiar în ziua procesului cu Anamaria Prodan

Publicat: 26 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurențiu Reghecampf a postat imagini cu Corina Caciuc gravidă a doua oară chiar în ziua procesului cu Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf a postat imagini cu Corina Caciuc, gravidă a doua oară, chiar în ziua procesului cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a postat câteva imagini cu Corina Caciuc, gravidă a doua oară, chiar în ziua în care iubita lui a lipsit de la Judecătoria Buftea, acolo unde trebuia să se vadă azi cu Anamaria Prodan, în procesul pe care i l-a intentat. Avocata Corinei Caciuc a motivat că iubita lui Reghe este plecată din țară și de aceea nu a putut ajunge la termenul de judecată, însă Anamaria Prodan nu a crezut această scuză.

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații foarte acide astăzi, enervată că iubita lui Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la Judecătoria Buftea. Impresara nu a crezut scuza invocată de avocata Corinei Caciuc, însă ulterior Reghe a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare care să ateste că iubita lui e gravidă și nici nu se află în România.

Cum arată Corina Caciuc, însărcinată a doua oară

Corina Caciuc nu s-a afișat prea des de când s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, însă astăzi Laurențiu Reghecampf a făcut publice mai multe imagini cu partenera lui. Fotografiile vin să susțină faptul că aceasta este gravidă și nu se află în țară, acesta fiind motivul pentru care nu s-a prezentat astăzi la Judecătoria Buftea.

„Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo”, „În ciuda comentariilor răutăcioase sunteți o familie foarte frumoasă”, „Ce familie frumoasă”, „Să fiți fericiți toată viața”, sunt o parte dintre comentariile la pozele postate de Reghe.

Anamaria Prodan a luat foc astăzi

Anamaria Prodan a luat foc astăzi pentru că iubita lui Reghe nu a venit la termenul pe care îl aveau în procesul intentat de Corina Caciuc impresarei, acum doi ani, și spune că avocata iubitei lui Laurențiu Reghecampf nu a avut dovezi care să arate că tânăra este însărcinată și că locuiește în străinătate.

„Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus.

Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul.Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu de Caciuc’, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

 

Adauga un comentariu