Sport

Lovitură pentru Universitatea Craiova! Edi Iordănescu negociază prelungirea contractului cu Gaz Metan Mediaș

Publicat: 08 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură pentru Universitatea Craiova Edi Iordănescu negociază prelungirea contractului cu Gaz Metan Mediaș

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaș a anunțat, marți, într-un comunicat de presă, că negociază prelungirea contractului antrenorului Edi Iordănescu cu încă trei ani.

„Gaz Metan are un sezon foarte bun în Liga întâi, pe care dorește să îl încununeze cu o participare în premieră în play-off, care ar răsplăti astfel munca echipei.
Artizanii acestor rezultate deosebite sunt jucătorii și staff-ul tehnic condus de Edi Iordănescu, omul care a crezut și a impus acest obiectiv încă de la începutul sezonului. În opinia noastră, performanța vine din continuitate, din seriozitate, din pasiune și din munca bine făcută. Tehnicianul Edi Iordănescu are contract cu Gaz Metan până în data de 30 iunie 2020. Pentru că ne dorim continuitate, rezultate din ce în ce mai bune, ne dorim să scriem o nouă pagină în istoria clubului, într-un an aniversar, am început negocierile cu acesta în vederea prelungirii contractului pentru încă trei ani”, se arată în comunicatul de presă publicat pe site-ul clubului.

Gaz Metan ocupă locul 5 în Liga 1, după 22 de etape, cu 36 de puncte.

Edi Iordănescu, dorit și la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se află în căutare de antrenor, după ce Victor Pițurcă a plecat intempestiv sâmbătă. Pe lista scurtă a tehnicienilor doriți în Bănie se află și numele lui Edi Iordănescu.
Tehnicianul, care a fost dorit în vara trecută și de Gigi Becali la FCSB, este implicat activ la Gaz Metan Mediaș, așa cum se poate observa și din transferul lui Ioan Hora. Și Cristiano Bergodi are șanse să fie numit la Craiova.
MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, crede, la rându-i, că Iordănescu jr este greu de „dezlipit” de la Mediaș. Înainte de a apărea acest zvon legat de Craiova, Edi Iordănescu s-ar fi aflat în cărți pentru postul de selecționer al României U21. „Eram convins că Edi nu va veni la FRF, pentru că are un proiect la Mediaș în care crede”, a spus MM Stoica.

Edi a insistat foarte mult ca Hora să ajungă sub comanda sa

De altfel, băiatul fostului selecționer al României, care ocupă la Mediaș funcția de manager general, și-a făcut lotul așa cum și-a dorit. El a insistat foarte mult ca Hora să ajungă sub comanda sa, după ce jucătorul și-a reziliat contractul cu roș-albaștrii. Sigur, acum rămâne de văzut dacă oferta Craiovei nu-l va face pe Edi să se răzgândească. În plus, la mijloc se mai află și o clauză de reziliere, care-l ține legat pe Edi de Mediaș, în valoare de 300.000 de euro.

Adauga un comentariu