Sport

Mărturisiri făcute de Gică Popescu, infectat cu Covid-19: „Plămânii nu arată foarte bine!“

Publicat: 15 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mărturisiri făcute de Gică Popescu infectat cu Covid-19 Plămânii nu arată foarte bine
Gică Popescu a povestit care este starea sa după ce s-a infectat cu COVID-19

Fostul mare fotbalist și președinte al FC Viitorul, Gică Popescu, a făcut mai multe mărturisiri de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu Covid-19. Internat la Spitalul ”Matei Balș” din București, Gică Popescu a povestit cum și-a dat seama că este infectat.

„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse … După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi”, a declarat Gică Popescu.

Mărturisiri făcute de Gică Popescu, infectat cu Covid-19: „Plămânii nu arată foarte bine!“

În prezent, președintele FC Viitorul spune că se simte mai bine, dar plămânii săi nu arată prea bine și este nevoie să rămână în spital.

„Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat”, a precizat Gică Popescu.

A făcut tratament cu Remdesivir

Fostul mare fostbalist român a menționat că a urmat un tratament cu Remdesivir.

„Medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir. Am fost atent pe unde umblu, să port mereu mască, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblam cu sticla de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aș fi putut să-l iau“, a povestit Gică Popescu.

Președintele FC Viitorul a adăugat că nimeni din familia lui nu s-a mai infectat.

„Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soția, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar astăzi i-am zis să meargă să fac testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut și perioada de incubație“, a mai spus Gică Poepscu.

Patronul și patru oficiali de la CSU Craiova, infectați cu COVID-19

Patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, care a fost depistat pozitiv cu COVID-19 săptămâna trecută, este în continuare inetrnat în spital.

“Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur și este ajutat de aparate. Doamne fereşte de ce e mai grav! Sperăm că a trecut momentul critic!”, a spus cineva din familia lui Mihai Rotaru.

Pe lângă Mihai Rotaru, în ultimele zile au fost depistați pozitiv la COVID-19 alți patru oficiali ai celor de la Universitatea Craiova. Este vorba despre președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeșin și team managerul Emil Pieleanu.

Vestea a venit la scurt timp după ce antrenorul Cristiano Bergodi abia și-a revenit după ce a fost testat și el pozitiv la începutul lunii august. Tehnicianul oltenilor s-a confruntat și el cu o formă agresivă a virusului, fiind internat pentru o bună perioadă.

Adauga un comentariu